Zsu

#202008 Hozzászólás

Nori

Zsu

Ez sajnos nem az a forum,hogy tapasztalokat vagy tudast ossz meg. Itt ket reszre van osztva a forum,egyik az F Kata-imado a masik a tapasztalt es irigy.

Mivel,nem ertunk egyet F Kata velemenyevel,mi a masodik csapatba tartozunk.

Teljesen felesleges barmi normalis dolgot ideirni,mert sajnos nem jut el a kis agyukig,mit is probalsz nekik mondani.Itt csak az megy,hogy irigy vagy,mert dobott az arab baratod,ha meg leirod,hogy ferjezett vagy akkor jon,hogy hazudsz,mert arab pasi rad sem nezett meg eleteben.

En is megprobaltam leirni,hogy mi is van velem,aztan mar mar mindenki voltam,Zsuzsi,Kati,Evi,Sanyi tok mindegy,csak biztos,hogy ugyanaz a szemely irogat,ami szinten azt mutatja,hogy itt par lany mar paranoias is.

Sok boldogsagot neked,de szerintem ugyis tudod te is milyen megtalalni a boldogsagot egy arab ferj oldalan,(ugyhogy ezt kivanom sem kell)akik meg itt vannak,azokkal meg nem kell torodni,mert itt mindenki a sajat karan tanul,nem hallgat a masikra! Aki normalis volt es probalt normalisan beirni,azt jo messzire elkergettek F Kata es vedelmezoi vagy ugy megsertettek,hogy azt is megbanta,hogy egyatalan beirt ide,holott csak segiteni akart!