Zsuzskának

#295963 Hozzászólás

Zsuzskának

Kedves Zsuzska !

Acapulco számomra fantasztikus volt. 10 éve már jártam arra és azt hiszem ugyanolyan nagy élmény volt második alkalommal is.
Sok dolog attól függ mennyi pénzt szánsz arra, hogy jól érezd magad.
A jó éttermek 2 fõre, (kaja, pia) 500 pesotól, ez a Las Brisas oldalt jelenti, ahonnan belátod az egész domboldalt. Palladium (a világ legjobb diszkója)belépõ fiú 500 peso, lány 400 peso, ha olyan DJ van (pl.: Tiesto), ha nem akkor némileg olcsóbb (-20%), ilyenkor BARRA LIBRA van (ingyen pia belépés után.). Hosszú gatya, ing kötelezõ, de megéri.
Acapulcohoz rengeteg féle tengerpart tartozik (végülis 2 milliós város) amik teljesen más jellegûek. Az öböl partja apró kavicsos kissebb hullámokkal, a Maya resort oldala homokos hatalmas hullámokkal. (Kérd meg Bencét, hogy vigyen el ide, szerintem nem bánjátok meg.) És még 4-5 más jellegû part van.
A hõmérséklet kb 35 C, a víz kb 27 C.

Taxcoi ezüstárakról nekem – bevallom – kettõs érzésem maradt (bár nem vagyok szakértõje a témának): ami nagyon igényesen volt kidolgozva és egyedi volt azt nem lehetett olcsónak mondani (bár biztos jóval olcsóbb mint itthon), de a tucatárú “filléres” árú darab. Érdemes a kerámiákat is megnézni, az valóban nagyon olcsó.

Röviden ennyi jut eszembe, remélem segítettem valamit

Péter