04.28 Budapest-Velence-Róma, 05.05 Róma-Budapest

Kezdőlap utazas.com Fórum Telekocsi 04.28 Budapest-Velence-Róma, 05.05 Róma-Budapest

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #52409 Hozzászólás

  Sziasztok!
  Röviden: a címben jelzett útvonalon és idõben helyet tudok biztosítani 1 vagy 2 fõ részére az autómban,(nem titkoltan költségmegosztás céljából, de mindenképpen úgy,) hogy mindenki jól járjon.

  Hosszabban:
  (Az alább leírtak tervek, ha jobb javaslatod van, vagy a Te úticélodhoz jobban igazodik más útvonal és nekünk sem hátrányos, akkor változtathatóak.)

  – 1. nap: 28-án korai (hajnali) indulás 1-2 órás csavargás Velencében, éjszakázás valami olcsóbb helyen (még nincs meg a szállás) Ferrara (esetleg Bologna) környékén.

  – 2. nap: délelõtti indulás Rómába, érkezés 17.00 elõtt.

  – Visszaindulás: május 5-én reggeli órákban. Éjszakázás Olaszország vagy Ausztria területén fáradságtól függõen, érkezés Budapestre 6-án kora este.

  üdv:
  Tibor

Hozzászólás: 04.28 Budapest-Velence-Róma, 05.05 Róma-Budapest
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.