1 embernek ut Barceloonaig ind. maj 25 du. Gyor

Kezdőlap utazas.com Fórum Telekocsi 1 embernek ut Barceloonaig ind. maj 25 du. Gyor

 • Indította
  Témakör
 • #49262 Hozzászólás

  maniakus

  Ut Gyor-Barcelona, 1 “hely”, utlevel SZUKSEGES, csak oda, ind. maj 25. 17:00 Gyor, erk. maj 26. 21:30 Barcelona. Az utbol ki lehet szallni Becs, Zurich, Genf, Lyon, Montpellier, Gironanal. Akit erdekel, irjon ide kontaktot (email, tel). (vissza mar 28.-an jovok, es nemtudom, hogy meg lesz e meg a “hely”) ara 80 EUR.

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #451827 Hozzászólás

  maniakus

  nja

  ezzel az arral nehez versenyezni. franko :) egyszer kiprobalom ezt az “oda megyek ahova a legolcsobb a repjegy” es “majdcsak hazajutok” modszert :)) csak ernek vegre ra!

  chousette (csak jol irtam?!) a “fekvohelyes kocsi”: tudsz dormirni. ugyanolyan rendes vonat, mint a tobbi, csak (telthaznal) 4-esevel vagy 6-osaval vagytok becsukva, az ules vizszintes (tehat agy), es kapsz egy papirlepedot. Es 1x jon csak kaller (amikor felszallsz). Ellentetben a normal jegyarral kb. a milanoi repjyegyed araval perkalsz tobbet. Szoval felejtos, inkabb sitzplatz. de foggalmam sincs, az is mibe kerul
  vagy skyeurope, de az nem ily olcso

  mindenesetre buen viaje!

  #451826 Hozzászólás

  lili5
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  :)

  3 honapja még egyben volt!:) De most tolem lesz hangos, ha ott fogok allni a kozepén a csomagjaimmal, es egyik nagyszaju haverom sem lesz képes kitolni elém a képét!

  Amugy nem kenyelembol megyek repcsivel, hanem az volt a legolcsobb.54 euro.
  Mi az a chousette kocsi?

  #451825 Hozzászólás

  maniakus

  hat

  hat ne Eurolinessel menj, es ne rovidebb utat nezz, hanem hosszabbat. persze repulni kenyelmesebb es gyorsabb. Jah, ha mar Milanoban landolsz, nezd mar meg, hogy meg van-e meg a tu es a cerna, nehogy szethulljon az a csendes nepseg csendes tere :-)
  Esetleg egy tipp ha nincs hazafele fapados: van Milano-Wien kozvetlen chousette kocsi, de ha Velenceben atszallsz (nem nagy durranas) “ulve” is megteheted. asszem valami 20-21 korul indul Milanobol es reggel 8 elott becsben vagy, az tuti.

  #451824 Hozzászólás

  lili5
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  koszi

  az infot! De az a gaz, hogy pl az Eurolines csak Milanoig 116 euro. Mindegy, most talaltam egy tok olcso repjegyet Milanoba, mar csak onnan kell hazamasznom valahogy.
  De Madridbol indul egy roman busz Romaniaba, Magyarorszagon keresztul, es nagyon olcso, de mindenki lebeszelt rola,hogy egyedul ne utazzak azzal..de csak 110 euro osszesen.Na mindegy, legalabb meglatogatom a milanoi haverokat.

  #451823 Hozzászólás

  maniakus

  busszal

  Menj el Barc-ig 24-eurobol, onnet (NEM minden nap) tudsz busszal is jonni, magyarorszagig. a legolcsobb busztarsasag asszem egyiranyba 90-100 EUR. milanoban lehet, hogy at kell szallni. http://www.barcelonanord.com. a keresoben aradot kell kivalasztanod, mert magyar telepules nincs benne egy sem, de hidd el, nem a levegoben vagy a fold alatt kozlekedik a busz… ha sok cuccot hozol haza, ezt erdemes.. vagy varsz huszonvalahanyadikaig, es Gironabol hazarepulsz…

  #451822 Hozzászólás

  lili5
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  mi a tipp?

  Kosz a levelet, de valamiert nem tudtam valaszt kuldeni. De a 28-a ugys koran lett volna nekem. Mi a buszos tipped?

  #451821 Hozzászólás

  maniakus

  annyi

  a valtozas, h mivel nem megyek most kifele, igy haza sem tudok jonni, es Neked sem tudok segiteni, bocs. de akkormeg irtam emailt, csak mindhiaba. illetve vanmeg1 tipppem, ha szeretsz buszozni

  #451820 Hozzászólás

  lili5
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  mikor?

  Szia, most akkor mikor indulsz vissza,es honnan?bocs, de kicsit bekavart a valtoztatas..:)

  #451819 Hozzászólás

  maniakus

  valtozas

  valtozott a buli, 2 “hely” es vissza is es nem csak Barcelonaig… az egesz 30.-ig erv.

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
Hozzászólás: 1 embernek ut Barceloonaig ind. maj 25 du. Gyor
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.