105 kilós harcsa?

Kezdőlap utazas.com Fórum Horgászat, vadászat 105 kilós harcsa?

 • Indította
  Témakör
 • #46292 Hozzászólás

  Jani

  Biztosan emlékeztek erre a hírre, miszerint a Velencei-tavon fogtak pár éve egy ekkra példányt. Állítólag kétes volt a hír, sokak szerint nem volt akkora, nem is horoggal fogták, stb, stb… s a kifogói nem tudtak elegendõ bizonyítékot felmutatni a hitellesség igazolására.
  Végül is elfogadták-e abszolút rekordnak ezt a 105 kilós harcsát, vagy nem?

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #446547 Hozzászólás

  jani

  elõ a harcsákkal!

  Frissítsük föl kicsit ezt a lapot az azóta fogott nagyobb harcsákkal, ok?
  hol, mikor, mekkorát?

  hi

  #446546 Hozzászólás

  goofy

  105 kg

  Jani en ugy tudom, hogy Magyarorszag ket vezeto horgaszlapja kozul csak az egyik vette fel ezt a halat a rekordlistajara.
  Ez pedig a Sporthorgasz, az ok rekordlistajan ma is ez a hal a listavezeto.
  A Magyar Horgasz es ebbol adodoan a MOHOSZ sem vette fel a hivatalos rekordlistajara.Ezen a ket rekordlistan meg mindig a Toth Laszlo altal fogott 98 kg-os harcsa az elso.Mindez persze az en tudomasom szerint!

  #446545 Hozzászólás

  Jani

  Részleteznéd…?

  Légyszíves írd le, amit tudsz róla, nagyon érdekelne. Horoggal vagy más eszközzel (háló, …) fogták? Hihetetlen, de igaz? Láttad, van róla igazolólap,stb; s elismerték-e valahol?

  #446544 Hozzászólás

  potty

  112

  azt nem tudom mekkora volt az a velencei tavi harcsa.de 1995-ben kolegaim fogtak egy 112kg-os harcsat a koroson szarvasnal

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: 105 kilós harcsa?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.