2 hét Venezuela

 • Indította
  Témakör
 • #24632 Hozzászólás

  Zozó

  Sziasztok kedves Utazók!

  Úgy hozta a sors, hogy õsszel Venezuelába kell utaznom, s ha már ott járok, szeretnék egy kicsit körülnézni, ezért kb. 10-12 nappal megtoldanám az utat. Kérek mindenkit, aki már járt ott, hogy ossza meg velem tapasztalatait, tanácsait élményeit. Nem sokat tudok az országról, az ott élõkrõl és az ottani életrõl, ezért minden gondolatot és praktikus tanácsot szívesen fogadnék.
  Elõre is köszönöm a hozzászólásokat!

  Zozó

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #291062 Hozzászólás

  robi

  Isla Margarita

  Sziasztok!

  Mi június 30-tól július 18-ig leszünk a szigeten. Jár valaki akkoriban arra? Ha igen szervezhetnénk közös programokat is.

  Robi

  #291061 Hozzászólás

  Valaki

  Venezuelabol

  Gulyas Attilanak: En keresselek privatban? Ha igen, kifejtened bovebben a cimed? Vagy irj te a gyongyil@ferrominera.com cimre. Cicow te is irhatsz, a postaladamat surubben latogatom, mint ezt az oldalt.
  Szia Marcsa! te is irj priviben.
  Udv mindenkinek, innen Venezuelabol

  #291060 Hozzászólás

  Cicow

  kéne egy kis segitség

  Hello Gyöngyi olvastam korábbi topikokban is hogy mennyire segitõkész vagy,
  Én utazok aug elején 2 hétre Venezbe,
  de itthon iszonyatos árakat kapok az irodáktól,
  Szeretnélek megkérni arra hogy ha ismersz valakit(fiatal egyetemistát esetleg angolul tudot) aki szeretne nyáron pénzt keresni kb 200usd+minden egyéb ktsg lehetne a turavezetõm.Ha van tipp jelentkezhet a drcsapoimre@t-eamil.hu cimen.Nagyon köszi.
  Veled is szivesen váltanék néhány levelet.
  Csao

  #291059 Hozzászólás

  Gulyas Attila
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Venezuela

  keress meg privatban

  #291058 Hozzászólás

  marcsa

  ez így is van..

  szép ország az a Venezuela!
  én meg ismerem a valakit, aki jó ideje ott él és aki tényleg mindent tud és segítõkész..amikor én voltam kinn nekem is õ segített..de ha valamiben tudok itthonról segíteni..csak kérdezz..
  szija..

  #291057 Hozzászólás

  Valaki

  Szep orszag ez a Venezuela

  Szia, en mar egy jo ideje itt elek (kb 800 km-re a fovarostol Bolivar megyeben), ha kell segitek, amiben tudok, csak kerdezzel.

  Udv, Venezuelabol

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: 2 hét Venezuela
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.