2 hetes ukrán körút

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa 2 hetes ukrán körút

 • Indította
  Témakör
 • #8263 Hozzászólás

  Bani

  Hali!

  Most jöttünk haza Ukrajnából 1 12 napos körutazásról.4-en voltunk kint haverok egy 23 éves 1200-es Ladával, amit direkt az utazás miatt vettünk 1 hónappal ezelõtt 45000 Ft-ért és egy kicsit felújítottuk.
  Az útvonal: Záhony-Munkács-Sztrij- Ivano Franko-Sztrij-Lvov-Kijev-Poltava-Zaporozsec-Meritopol-Szimferopol-Alusta-Jalta-szevasztopol-Bahcsiszeráj-Odessza-Kisinyov-Békás szoros- Marosvásárhely- Nagyvárad- Bp
  4400 km-t tettünk meg. Ha valakinek kérdése van tegye fel, de a neten van fent egy napló is az útról: http://freaky.freeblog.hu

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 31
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #116630 Hozzászólás

  vendel

  elemér

  ez nem rossz infó ám:) tudok oroszul viszonylag türhetõen. persze perfekt nem vagyok sajnos.

  #116629 Hozzászólás

  Elemér

  Ukrán csajok

  Vendel!!Az ukránok között rengeteg a jó nõ.
  Csak nyelvismeret híjján kicsit nehéz kommunikálni velük.
  Általában jó fejek!!

  #116628 Hozzászólás

  vendel

  milyenek

  az ukrán csajok? remélem kedvesebbek és normálisabbak, mint a magyarok. nemsokára megyek és szeretnék esetleg megismerkedni lányokkal lvovban és környékén, de nem olyan célból, csak így dumálni , esetleg elmenni bulizni velük meg ilyenek. valakinek van tapasztalata?

  #116627 Hozzászólás

  peter

  szupermarket

  Ket eve voltam kethetes uton Ukrajnaban vonattal (Ungvar, Kijev, Szimferopol,Jalta, Szevasztopol, Hmelnyickij). Bizton allithatom, hogy vannak szupermarketek. Kijevben nem is egyet lattam, de pl. a kozepmeretu Hmelnyickijben is volt egy a magyarorszagi tarsaihoz nagyon hasonlito hodaly.

  Peter

  #116626 Hozzászólás

  nagyfehertanito

  Szerintem…

  Bálint azonos lehet Púmanóval ha már találkoztatok vele. A legegyszerûbb nem foglalkozni vele, eltûnik mint ahogy Púmanó is eltünt.

  #116625 Hozzászólás

  Bálint

  Hmmm…

  Mi a hasonlóság magyar és ukrán között:egyik sem beszéli az angolt.Remélem ezzel segítettem:)))

  #116624 Hozzászólás

  Bani

  Kicsit eltértetek

  a témától. De ha anyázni szeretnétek csak nyugodtan. Egyébként az hogy ukránok vagyunk a Béla faszsága, ezt õ találta ki nem tom honnan, de “örülök”, hogy ilyen sok intellektuel hozzászól a témához.

  #116623 Hozzászólás

  András

  Aggódom

  Bálint, el kellene menj a doctorhoz, valami nagy gond lehet nálad.

  #116622 Hozzászólás

  Bálint

  Nicsak

  Megyer lányok sem ismerkednek zsiguliban,ök inkább amcsi férjet szeretnének,persze ehhez elöbb meg kellene tanulniuk angolul,mert Pedro papagája sarokba szorítja öket.Megyer nagyemberek is csak dadognak ha angolul kérdezik öket,ezért nekik otthol jobb,az orrod elé teszik a híreket te meg bólogatsz.Ukrániába keresed a doktori diplomádat,de rájössz hogy testvérek vagytok.Remélem ezzel segítettem:)))

  #116621 Hozzászólás

  Bálint

  Nocsak

  Milyen civil betük kellenek az angolhoz?Ezt Gábor még nem tudja mert zsiguliban alszik.Egyetemen azt nem mutatták,csak veregetik egymás hátát ki az okosabb aztán a végén mind Amerikában köt ki,mert a zsiguli kényelmetlen és büdös.Pincében fölnött ember örül,ha tévét lát.A rövidnadrág sem célszerü öltözet a kukoricásban ezér illegálisként bújkálnak a bozótosban míg egy amcsi meg nem sajnálja öket.Akkor küldik a lapot haza:minden nagyon szép,de hol is vagyok valójában?Pedrotól akarnak megtanulni angolul,mer aszt hiszik a spanyolról hogy az is jó.Remélen ezzel segítettem.;)))

  #116620 Hozzászólás

  Gábor

  ciril konvertálás

  Akinek gondja van a ciril betûk olvasásával,vagy a ciril betûkkel írt honlapokkal ajánlom figyelmébe a ciril.uw.hu honlapot! Itt át tudjátok konvertálni latin betûssé a ciril betûket.

  #116619 Hozzászólás

  Meg Én

  A szlovák

  “miépesek” szakadjanak meg.
  Hungaro –Mexico, a person of Roma descent. See Gypsy
  Hungo – a person of Hungarian roots
  hunkie – U.S., someone of Hungarian descent

  #116618 Hozzászólás

  nft

  Te Béla

  Te nem az a kárpátaljai Béla vagy aki itt hencegett minenfélével? Pl. “A moszkvai külkeres barátaim…”

  #116617 Hozzászólás

  Én

  Megjelentek a nagyonokosok

  Ha ok ukranok te meg az a tipikus kocsog magyar vagy, az az igazi igenyeskedo, megjaccos, aki most jott fol kapalasbol a foldrol,aztan az 1000ft napiberet devergo farmerre koltve megy a diszkoba koktelokat inni, aztan hetfon ujra kimegy kapalni a repafoldre, de elmondhatta hogy o aztan nagy magyar, jo gazadag hujegyerek!
  Hidd el, eleg rossz a dumad! Amugy ha ukranok ha nem,nem mindegy az neked? Ill ismered a vadkempigezes, vagy kalandturazas fogalmak siksrac? Okos magyar!
  Ha meg akkora magyar vagy legyel tisztaba hogy meg a szlovakok is leciganyozzak a magyarokat, es majdhogynem meg romanianal is szarabbak vagyunk vilagvoszonylatban te nagymagyar! Ez csak nezopont kerdese hogy kit nezel le, de hidd el teged nagymagyarom, teged tobben neznek le a terkepen balrabblakok! ;)

  #116616 Hozzászólás

  Béla

  Hisz

  akkor otthon éreztétek magatokat!

  #116615 Hozzászólás

  Bani

  Igényeskedünk?

  Na ide figyelj Bélám, ne basztassál az igényeskedõ, piperkõc kis dumáddal. Ha neked ez nem jön be ok, de a további megjegyzéseidet hanyagold. Én se piszkállak azért mert élére vasalod még az alsógatyáidat is!
  Ja és hogy tudd, néha még szarás után se mostam kezet!

  #116614 Hozzászólás

  de

  Na

  Ukrajnában születtetek,nem?Motorháztetö igényesen megterítve,büdös zsiguliban alvás meg ilyenek.

  #116613 Hozzászólás

  Bani

  Megismétlem

  magyarok vagyunk, de nem értem miért lovagolsz ezen a kérdésen ennyit? Fontos ez tulajdonképpen? Egyébként mibõl gondoltad?

  #116612 Hozzászólás

  de

  Na

  ukránok vagytok nem?

  #116611 Hozzászólás

  Bani

  Magyar egyetemisták vagyunk

  Bocs nem tudtam pontosan hogy írják.

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 31
Hozzászólás: 2 hetes ukrán körút
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.