2 utlevel

 • Indította
  Témakör
 • #26589

  anonym

  Hogyan tudom elintezni hogy 2 utlevelem legyen, termeszetesen mindketto ervenyes?
  Barmi hivatalos ut erre?

14 hozzászólás megtekintése - 1-14 / 14
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #308943

  utlevel-arc

  2 utlevel legalis

  …szamos esetben, es szamos esetben egyszeruen szukseges.

  #308942

  stefan561

  stefan561

  legyel boldog hogy van egy utlevel.Meg mindig nem tanultak meg a magyarok hogy lopni es csalni tilos

  #308941

  Talpas

  Csepgyerek

  A hazaerkezeskor nem kell leadni az utlevet, mert kulfoldi allampolgar vagy. Aztan amikor megkapod a Magyar utilaput, akkor a masik cseledkonyvbe bele irjak: KEOH Nyilvantartasba Veve, amit persze a vilagon sehol nem tudnak elolvasni, megerteni. Tehat igy lehet ket utilapud. Jogositvany meg egyszeru. Van egy Magyar(ez termeszetes) aztan van egy Osztrak, mert miert ne es van egy Austral is, de ez csak azert, hogy feltudjak vagni.

  #308940

  Todor

  utlevelek mesterenek

  Van egy kulfoldon kiallitott egy eves, kezzel megirt utlevelem: ezt hogy lehet itthon kidumalni ha elokerul? Tudtommal ezt az elso vele valo hazaerkezeskor le kell adni/be kell vonniuk (de addigra mar volt egy uj, normalis).

  #308939

  Talpas

  Anonym

  Nekem van ket utlevelem, mind ketto ervenyes. Van harom jogositvanyom, mind ervenyes, nekem csak az a problemam, hogy minden papit ugyan arra a nevre szol!

  #308938

  saman

  VPOP honlapon

  azt irjak, hogy

  “Azok a felnõttek, akik például munkájuk miatt sokat utaznak, kérhetnek második útlevelet. A második okmány azok számára ajánlott, akik például rendszeresen utaznak, egymással ellenséges országokba – például Iránba és Izraelbe –, amelyekben esetleg kellemetlenségeik támadhatnának, ha meglátják a másik ország pecsétjét az útlevélben.”

  egyebkent http://www.vam.hu

  #308937

  Pelikan

  szigoruan titkos

  nagyon tetszik, hogy mindenki alnevet hasznal. Lábas volt a fedõneve. En is azt a modszert ismerem, hogy bejelented, hogy elvesztetted, vagy elloptak es ehhez meg teszel egy rendorsegi feljelentest is. Ez egy kicsit hosszabb, mire ismeretlen tettes ellen lezarjak a nyomozast, de igy meg hitelesebb.

  #308936

  MP

  IRÁN – USA

  Biztos, hogy ilyen egyszerû? Mi Iránba készülünk és lehet, hogy hátrány az amerikai vízum a vízumkérésnél?!!

  #308935

  nn

  ket utlevel

  nekem is volt szimultan ket ervenyes utlevelem, csak a munkahelytol kellett egy cetli a bm nek, hogy rendszeresen utazom izraelbe es sziriaba… nem volt nagy ugy, az ugyintezonek kellett 2 perc mig leesett a tantusz, hogy mit akarok, de meglett.

  #308934

  ano

  szerintem legalis

  En ugy tudom, hogy barmely magyar allampolgarnak joga van ahhoz, hogy 2 utlevele legyen. Idonkent sajnos szukseg van ra (pl. izraeli-arab problemak miatt)

  #308933

  utlevelek mestere

  van masik…

  igenyelj egy uj utlevelet, majd miutan megkaptad, egy hettel kesobb jelentsd be, hogy elveszett, es fogalmad sincs hol lehet. kerj egy masikat. azt megadjak. ha itthonrol ki vagy belepsz mindig ugyanazt hasznald, az osszes tobbi hataron pedig azt amelyiket akarod. ha mashol kerdezik, mond, hogy magyaroknak lehet tobb ervenyes utleveluk. a modszer garantaltan mukodik. szolj ha az itthoni hataron elkapnak ket ervenyes utlevellel, mert azt is ki lehet dumalni.

  #308932

  anita

  en sem tudom

  pedig erdekelne…

  #308931

  anonym

  igen, ez egy lehetoseg, mas?

  maradva magyar allampolgarnak csak, lehet kervenyezni ket utlevelet, mire kell hivatkozni, mit kell ezert teljesiteni, kitol?

  #308930

  Pásztor Szabolcs

  Egy tuti modszer

  Szerezz megegy allampolgarsagot! :)

14 hozzászólás megtekintése - 1-14 / 14
 • ‘2 utlevel’ témakör lezárásra került, így a hozzászólás nem lehetséges.

Hozzászólások lezárva.