2010 Közép-Ázsia

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső 2010 Közép-Ázsia

 • Indította
  Témakör
 • #38204 Hozzászólás

  Dani5
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Egy terepjáró minibusszal mennénk április elején eddig 3 vagyunk még 2 hely van. 2 hetet Üzbegisztánba, 1-1 hónapot Tadzsikisztán és Kirgizisztánba töltenénk. theny1@freemail.hu

  Dani

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #362628 Hozzászólás

  Dani5
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Újra

  Sziasztok

  mivel tavaly nem voltam, idén megyek ha valakit érdekel az út akkor az emailemre írjon. Bármilyen más info is érdekel az úttal kapcsolatban.

  Dani

  #362627 Hozzászólás

  Bátrak vagytok

  Kirgisztánban polgárháboru van. Felkészültetek rá? Igaz 1990-ben is az volt, amikor mi voltunk, de azóta sokat romlott a közbiztonság. Ha ott lesztek az Isszik-kul tavat feltétlenül látnotok kell! Ezek szerint Üzbegisztán kimarad? Nagy kár – ha már arra jártok -. Ott egyébként nagyon szeretik a magyarokat. Jó utazást kívánok.

  #362626 Hozzászólás

  Dani5
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Közép-Ázsiai utazás

  Június közepe után indulok Kazahsztánba(Üsztürt-plató,Aral-tó,Türkesztán,Almaty,Charyn-kanyon) alacsony költségvetésbõl és sátrazással, utazás vonattal de biciglit is vinnék amivel rövidebb távokon mennék. Kazahsztán után kirgizisztánon át Tadzsikisztánba hegyet mászni és biciglizni mennék 1(2?) hónapra.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: 2010 Közép-Ázsia
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.