3-4 nap Magyarországon

Kezdőlap utazas.com Fórum Magyarország 3-4 nap Magyarországon

 • Indította
  Témakör
 • #26328 Hozzászólás

  Szandra

  Hello mindenkinek!

  Tudna valaki ötletet adni, hogy a nagyimat (+ a barátját – merthogy olyan is van neki)hova tudnám max. 3-4 napra elutaztatni itt Magyarországon Székesfehérvártól azért nem olyan túl messze? valami olyan viszonylag nyugodt környéken, ahol azért van lehetõség ellátogatni a közelben pl. arborétumba, vmi. múzeumfélébe stb.

  Ha valainek van valami használható ötlete, akkor ossza meg velem.

  elõre is köszi.

  Szandra

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #307892 Hozzászólás

  Era3

  Én szívesen ajánlom magunkat!

  Szia Szandra!

  A mi kis házunk egy csodás kis környezetben Tata mellett található.Nagyon jó a levegõ,szép a környezet-erdõ közepén található-,gyönyörû panorámával a Dunára.Innen közel van Tata,Esztergom,Komáromban van egy híres gyógyfürdõ.Szívesen látnám a nagyszülõket.Ha esetleg érdekes akkor írj a mailemre.Köszönettel:Erika

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: 3-4 nap Magyarországon
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.