5 csillagos wellnes magyarországon

Kezdőlap utazas.com Fórum Magyarország 5 csillagos wellnes magyarországon

 • Indította
  Témakör
 • #26359 Hozzászólás

  lujza

  Szeretnék beszámolni tapasztalataimról, arról az egy hétrõl, amelyet Magyarország egyetlen VIDÉKI 5 csillagos wellness szállodájában töltöttünk október elején.

  A szálloda Bükkfürdõn található, a nevét a reklám miatt nem irom le ide, de könnyen kitalálható, melyik az.

  Bizonyos szempontok alapján adok tájékoztatást.

  1. Érkezés, megközelités:
  Budapesttõl az M1-es autópálya csornai leágazásáig jó dolgunk van, utána azonban a borzalmak 100 kilométere következik. Elõbb a kesken 86-os, majd a még keskenyebb 85-ös úton halad a kocsi, már ha a sok kamion miatt lehet haladni.
  Amikor elérjük a 84-es út keresztezõdését, már fellélegezhetünk, innen már csak 10 km a hotel. Az érkezés zökkenõmentes, sorompókezelõ emeli fel a rudat. Ami azonban furcsa, hogy semmiféle komolyabb ellenõrzés nincs a sorompónál, azaz az megy be, aki akar.
  A szállóba történõ belépés után udvarias recepciósok, a beccsekkolás könnyen megy. A londiner (Lajos) szolgálatkészen dobta a kerekes kocsira a táskákat. Utána még szolgálatkészebben gyûrte a zsebébe az 500 ft-ost. Az elsõ benyomások tehát kedvezõek.

  2. Szoba:

  A szobák nagyok, tágasak, kényelmesek. Az 1 és 2 emeleten lévõ szobák erkélyekkel rendelkeznek. A szobák egy része a közeli golfpályára néz, ez a szebb kilátás. Mivel a szálloda mellett további golf-park épül, igy egyes szobák az épitkezésekre néznek.
  Egy ilyen wellness szállóban picit lehetnének kényelmesebbek az ágyak, amelyek puhák, igy aki ehhez nem szokott hozzá, annak nem soká fájni fog a háta. A fürdõszoba szép, kellemes, tágas.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #308013 Hozzászólás

  Most megyek

  nagyon felcsigaztatok:-)

  ahogy beköszöntött az ösz, es mielött mely depresszioba hullanek, gondoltam elnezek egy ilyen hetvegi “kenyeztetesre” kis atlatasom van mar, mert dolgoztam ilyen helyen.Kivancsi vagyok nekem milyen tapasztalataim lesznek, majd leirom:-)

  #308012 Hozzászólás

  szkati

  Mi ebben az 5 csillag

  Azért írhatnál egy kicsit bõvebben a szolgáltatásokról. Mi ebben a wellness, mennyibe került, milyen kötelezõ, vagy javasolt kezelések, mozgások vannak, csomagban vettétek-e a szállást, vagy Magatok döntöttétek el,hogy mit csináltatok, van-e uszoda és milyen, hol étkeztetek és kb. mennyibe került az egész stb.
  Mi 2 évvel ezelõtt töltöttünk egy hosszú hétvégét egy 5 csillagos kastélyszállóban Hõgyészen( nem írom le a nevét) és rendkívül elégedetlenek voltunk szinte mindennel. Hangos volt a szálloda és így nem lehetett pihenni, a masszírozások jók, a szaunák( több van belõlük) tocsogtak az izzadságban( nem tettek az illetõk maguk alá törülközõt és nem volt senki, aki figyelmeztette volna õket erre). A szálloda egy halom rendezvény csinált a helyieknek, ezáltal nem volt kapacitás arra, hogy a szállóvendégek a megadott idõben megvacsorázzanak, a kozmetikában( a csomagban volt kozmetikai kezelés) nem lehetett senkit se találni, akivel idõpontot lehetett volna egyeztetni és senki sem tudta megmondani, hogy mikor lesz ott valaki, délutáni pihenõidõben porszívóztak és még tudnám sorolni.
  Szóval oda nem megyünk többet és ezért vagyok kiváncsi, hogy Bükkfürdõn ez hogyan megy.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: 5 csillagos wellnes magyarországon
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.