5 ora Dubaiban

 • Indította
  Témakör
 • #46067 Hozzászólás

  Imre

  Atszallas kozott van 5 oram Dubai-ban. Mit lehet csinalni ennyi ido alatt?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #444198 Hozzászólás

  zsolt

  Dubai

  Berugni!

  8 oranal kevesebb tartozkodasra nem engednek ki
  nem kapsz vizumot.
  Jarkalj,nezelodj ,iszogass es ismerkedj!
  Sok szerencset! Es jo utat!

  #444197 Hozzászólás

  aabel

  Mit?

  Vásárolhatsz és nézegethetsz a duty freeben és elsétálhatsz a terminál egyik végébõl a másikba, ha olyan szerencsés vagy hogy ellenkezõ oldalról indul a géped, valamint alkalmazkodva a néphez, aludhatsz a földön Emirates takaróval és sorban állhatsz fél órát ott, ahol a királyok is gyalogosan járnak.

  5 óráért szerintem nem érdemes vízumot kérni sem, ha ez Rád egyáltalán vonatkozik. Kérdés, hogy beengednek-e egyáltalán az emirátusba 5 órás átszállással. A bevándorlásnál is megeshet, hogy várni kell (hacsak nem tudod az e-gatet használni, de gondolom akkor ezt meg sem kérdezted volna). A forgalom is lehet olyan, hogy egy órát állsz a dugóban. Szerintem nézz körül a reptéren. Van ingyenes Hotspot, quiet lounge meg minden. De Dubaira van külön topik is (nem is egy), ahol egy kicsit utánanézhettél volna annak, hogy 5 óra tökéletes átszállási idõ a tranzitban, valamint annak is, hogy Dubai -turizmus szempontjából- nem az a város, amit a reklámokban látsz.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: 5 ora Dubaiban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.