6 hónap Kolumbiában

Kezdőlap utazas.com Fórum Közép- és Dél-Amerika 6 hónap Kolumbiában

 • Indította
  Témakör
 • #24923 Hozzászólás

  Csaba

  Üdv!
  Januárban fél évre Kolumbiába megyek közgázos szakmai gyakorlatra…és még elég keveset tudok a kinti viszonyokról, köszönhetõen ottani partnereim hozzáállásának. Ha tudtok és akartok, segítsetek. Ami érdekel: árak, közbiztonság (fõként Bogotá), idõjárás, kirándulási lehetõségek + hogyan juthatok el Quitóba vagy a Galápagosra…egyelõre ennyi. Kösz

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #294237 Hozzászólás

  Grego

  Nézz körül a korábbi témákban…

  Helló!

  Javaslom, hogy nézegesd végig a korábbi, Kolumbiával kapcsolatos fórumtémákat, mert ott nagyjából már le lettek írva a válaszok a kérdéseidre.
  Amúgy lehet, hogy ha kint leszel, akkor meg fogod változtatni a véleményedet, mert én is így jártam: mielõtt kiutaztam Kolumbiába, tervezgettem én is Perut, Venezuelát stb., aztán rájöttem, hogy magában Kolumbiában is annyi látnivaló van, hogy nem is nagyon érdemes másban gondolkodni. Pl. Galapagos helyett érdekes lehet a Gorgona-sziget (http://www.colparques.org/GORGONA.html), és – mondanom sem kell – sokkal olcsóbban megúszod.

  #294236 Hozzászólás

  KunG

  quito

  Szia,

  hogy találtad a gyakorlatot? A Quito-Bogota ut busszal kb 1 teljes nap. Bogota- Cali- Popayan- Pasto- Ipiales. Mivel sok a gerilla, éjszaka nem szabad utazni (Pasto-Popayan szakasz). Nappal szerintem biztonságos, de érdeklõdj helyben.
  Galapagosra repcsivel vagy hajóval lehet menni, mondkettõ drága, és a sziget is: beugró 100 dolcsi, szállás stb.
  Mindenképpen ajánlom a sókatedrálist Bogota mellett, de szerintem nagyon érdemes lemenni Quitoba, vulkánokat nézni, meg pihenni Banos-ban. Kérdezz!

  Gábor

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: 6 hónap Kolumbiában
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.