97,000 Continental Airline mile elado

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág 97,000 Continental Airline mile elado

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #98724 Hozzászólás

  krisz

  ok

  Ha tisztaban vagyok 100% az elobbiekben leirt kerdesekben es gy ki tudom hasznalni ezt a lehetoseget ahogy szeretnem erdekel a dolog.Ide csak ritkan nezek be,legyszives irj elosszor az emailcimemre amit megadtam az elobbiekben,aztan majd ott konkretan megbeszelhetjuk.A kesobbiekben.En is sokat utazok,de sajnos sajat zsebbol.

  #98723 Hozzászólás

  Torzsutas

  ez szerdaig allt. most uton vagyok, legkozelebb a vilagkoruli jegy lesz eladasra kb. 3-4 e USD, kb. marcius kornyeken. 6 honap, 6 desztinacio, gyak. barhol a foldon, ha jol emlekszem.

  reszletek a continental oldalan ill. majd levelben/telefonon.

  #98722 Hozzászólás

  krisz

  erdekel

  Hello,

  Engem erdekelne a dolog,de elotte par dologrol megszeretnek bizonyosodni.1.Japanbol Europaba utazaskor hasznalnam a pontokat ez lehetseges-e./a honlapon neztem ugy latom igen mert az Air France is tag,de szeretnem ha biztos lennek a dologban/
  2.Hogy lehet atruhazni-atadni a pontokat,ezzel nem vagyok teljesen tisztaban.Nekem ANA kartyam van /Air Nippon Airwais/ errol ha jol tudom nem lehet pontokat atruhazni,a Continental Mile-al hogy lehetseges ez pontosan.
  A fizetes es a milek atadasanak-cserejenek modja is erdekelne pontosan,mi van abban az esetben ha onhibamon kivul nem hasznalhatoak a pontok? /Valami gond lesz az atrahazassal,a repulosceg nem ismeri el stb/
  Errol szeretnem ha reszletesen tajekoztatnal,ha minden rendben van akkor szeretnem megvenni a pontokat,komolyan erdeklodok.Talan privatban jobb ezt megbeszelni,irj legyszives a jinchakk@yahoo.com -ra.

  #98721 Hozzászólás

  Torzsutas

  ha nem kel el, akkor tovabb gyulik, majd marciusban jelentkezem. 140 e pont egy vilagkoruli jegy (6 varos, 6 honap, barhova a foldon), ezt el lehet passzolni jo aron, 3-4 e dollar. (sajat utjaimat fizeti mas.)

  ha valikt erdekel most 100 e pont, szoljon megnezem hogy az AX-rol at tudok-e tenni pontokat szerdaig.

  #98720 Hozzászólás

  Eddie

  jo az ar

  Kar hogy nem 100000 mi, mert akkor kaphatnal erte ket cross atlantic jegyet turistat vagy egy first class jegyet. Mind a ketto nagyon jo ar $1000.00-ert
  Nekem nincs szuksegem ra, hasznalom a sajat pontjaimat, de Torzsutas, ha lenne ra vevod, gondolod tudnal “venni” haromezer pontot hozza, hogy meglegyen a kerek szazezer? Legtobb carrier ad alkalmat a pont veveshez, de nem tudom mik a Continental feltetelei.

  #98719 Hozzászólás

  Torzsutas

  atruhazhato repulojegy a Continentalon es partnerein.

  a weboldalon mutatja, hogy hova, ausz/uj z/del-csendes ocean kivetelevel barhova a foldon jo.

  megvetel szerdaig. utazas barmikor.

  #98718 Hozzászólás

  bella

  mit arulsz es

  hova?
  repulojegyet?

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: 97,000 Continental Airline mile elado
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.