A fold nagyvarosainak tutti konyhafelszerelesboltjai

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág A fold nagyvarosainak tutti konyhafelszerelesboltjai

 • Indította
  Témakör
 • #3510 Hozzászólás

  Chefi

  Lattam, kerestetek itt mar fotosboltot, aquaparkokat, konyvesboltokat, ettermeket es hajora-felkunyeralas lehetosegeket.

  Mivel imadok fozni es sokat utazok, itt keresem a fold legmenobb (meg ha draga vagy meregdraga is) konyhafelszerelesboltjait, barhol nagyvarosokban.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #83182 Hozzászólás

  Oona King

  Dublin

  Kitchen Complement, Stock, Brown Thomas konyhaszekciója. A legelsõ inkább edények és tortakészítési kellékek, a többi konyhafelszerelést (gépeket) is árul.

  Remek tortaformákat itt találsz, jó szívvel tudom õket ajánlani: http://www.nordicware.com, aprósüti kivágókért http://www.tortissimo.de

  Jó fõzést, jó költekezést!

  #83181 Hozzászólás

  Cookie

  WS

  William Sononma nem profi hanem csak designer konyha felszereles, egy par profi keszlettel.
  Ha igazan profi dolgikat keresel azokat nem egy boltban talatod. Mashol talalsz egy igazi ko kes keszletet es mashol egy jo induction cookwaret. Victory ranges are viewed the best, de ott nem talalsz jo hutoket.

  #83180 Hozzászólás

  Edit

  Williams-Sonoma

  Ez szerintem Amerika egyik felkapott boltja. A honlapjukkal elõbb találkoztam, mint a bolttal, de amikor New York-ban voltam többet is láttam belõle. Sokkal jobbnak gondoltam, de azért nem volt rossz :-) Persze venni nem vettem semmi :-)

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: A fold nagyvarosainak tutti konyhafelszerelesboltjai
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.