A lányok ugyanúgy akarják e…?

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem A lányok ugyanúgy akarják e…?

 • Indította
  Témakör
 • #22693 Hozzászólás

  Igor

  Az érdekelne, hogy vajon vannak e olyan lányok és mégis milyen arányban, akik ugyanúgy megkívánnak egy fiút az utcán, vagy bárhol, mint ahogy ez fordítva azt hiszem minden fiúval megesik. És van e olyan köztük, aki ennek jelét is adja? Mert én még ilyet nem hallottam.

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 43
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #259428 Hozzászólás

  ingerult

  KATA

  Bocs, de te nem vagy egy kicsit egyszeru????

  #259427 Hozzászólás

  Önként jelenkezõ

  Kira

  Ez is elmulik majd,de te maradsz aki vagy imádsz dugni.Sok már nincs hátra aktiv életembõl,de ha akarod/ minden eshetõségre felkészülve/szivesen adok egy emil cimet.Ilyen gyakorlat után nagy élmény lehetsz.Ezt a VARÁZS problemát majd rendezzük valahogy.Nem akartam sem szemtelen sem gusztustalan lenni,de az élettapasztalat kitört belõlem.

  #259426 Hozzászólás

  Igor

  Ej ejj…

  Facér…. :)))

  #259425 Hozzászólás

  Kira

  VARÁZS!

  Imádom a SEX-et!!! De nem mondhatom el, hogy sexuálisan bármikor elsö látásra megkívántam volna valakit. Tehát, hogy pulzál a hüvelyem és benedvesedek egy idegen férfi láttára. Persze, hogy olyan elöfordul, hogy valaki szinpatikus, vagy nagyon jóképü…, de hogy ettöl benedvesedjen az ember…!!!
  3 éve élek egy férfival, és rá viszont elég, ha rápillantok, ha a közelembe jön és megérzem az illatát, ha átkarol, vagy ha csak felvillan egy kép az agyamban az elözö éjszakáról, már érzem is ezt az émelyítö, bizsergö érzést minden porcikámban. Úgy találom nincs jobb dolog a világon egy monogám kapcsolatnál. Korábban én is kipróbáltam egyet s mást. Egyszeri alkalom, 1-2 hetes kapcsolatok, volt olyan is, hogy 3 fiúval volt egyidöben kizárólag sexuális kapcsolatom. Hol egyikkel, hol másikkal találkoztam szeretkezni. De a nagy VARÁZS sosem volt ott. Orgazmus…..pfuh, de jó volt! És kész. A mostani párkapcsolatomban viszont ott a VARÁZS és ez így tökéletes. Vagy nevezzük inkább SZERELEM-nek?

  #259424 Hozzászólás

  facér

  Minek örülsz,jógyerek?!

  Ez téged úgysem érint… :-))

  #259423 Hozzászólás

  Igor

  :)))

  Ezek szerint sok olyan lány szaladgál az utcán akikrõl nem is gondoltam volna. De ennek nagyon örülök! :)

  #259422 Hozzászólás

  Csinibaba

  Igen,

  mi is megkívánunk fiúkat, férfiakat az utcán, vendéglöben stb., de hacsak nem épp nimfomániásak vagyunk ;-) akkor nem fekszünk le rögtön velük, mert nem akarjuk, hogy ringyónak tartsanak… persze van kivétel, nálam is volt, amikor egy igazi “one night stand” fiút találtam és másnap reggel úgy otthagytam, hogy sajnálkozva nézett utánam, de hát épp az volt a gond – szerintem, hogy egy félórás ismeretség után az aug.20-i tüzijátékról rögtön ágyba bújtunk… még az igazi nevemet se tudta, pedig rendes srácnak tünt, és minden szuper jó volt azéjjel, valahogy szerintem nem lett volna jó folytatni…

  #259421 Hozzászólás

  KATA

  REMEREM

  Igor dragam te egy kicsit le vagy maradva,a lanyok is ugy meg tudjak kivani a fiukat mind ti.
  A mi lanyok sokal tobet fantazialunk mind ti,aegy nonek 8.000-ezer ideg rencere vana fiuknak 4.000

  #259420 Hozzászólás

  Horanghi

  Horanghi es Koreai baratja

  Eleinte nem igazan vot akarom hozza, meg hat fetem is a dologtu, hogy fajni fog meg minden. Oszt aztan egy csillagfenyes hajnalon megvot az elso nekem is. Kijottunk a diszkobu oszt lesetaltunk a vasutalomas parkjaba csak ugy a hatulso kis uton a ganajdombok megett. Ma a vegyesboltna ereztem, hogy bizsergesem van, mintha meg lennek bolonduva, oszt egeszen biztos votam benne hogy ez ma meg fog toretennyi velem. Szoval a parkba volunk oszt neztuk ahogy az egen nincsen de semmise. Unatkozni eppen nem unatkoztam, aztat nem mondhatom de hat meg kicsit mindig pipa votam a berepedt a kormom miatt amit a delutani disznoeteteskor akasztottam bele veder fulibe, de ez most nem fontos majd elmeselem maskor. Szova nem vot hideg se meg a fu se vot lekaszava oszt akkor meg odahallaccott a diszkobol is a bumm-bumm, jajj, de bodog is vot az en szivem. Aznap csaszar elod gyutt le a falunkba a fovarosbu oszt mindenfelekeppen meg szerettem volna ot neznyi, hisz nem minden nap lathat az ember kabitoszeres rendorgyilkost szabadlabon, plane nem a mink falunkba.

  Szoval ma eppen kezdtunk belemelegedni a tapperolasba mikor kigyutt a bakter az irodajabu oszt csak ugy ahogy vot ott az ajto elott huggyozni kezdett. Biztosan reszeg vot mar megint mer az az ember nagyon iszik. Annak ma az apjai is olyant vot ugy beszelik a faluba. Mink meg csak lapultunk ott a fuben oszt vartuk hogy vegre visszamenjen az a marha oszt bezerja maga mogott az ajtot. Ekkor ma csak egymassal foglalatoskodtunk oszt nigencsk nagyon jo esett az egisz nekem. Csak ugy gyutt a testembe az elvezet. Nagyon erti a dogot a baratom meg hat ma ideje is vot ennek megtortennyi mert hat ma el is ment az pester jeggyurut vennyi a mut heten. Anyameknak meg nem hozakodott elo a temaval mert fe hogy nem engegyik meg, meghat a faluba is biztosan szajaravennek az emberek otet, akkor meg ma megint csak inna annak meg en nem orunek. Bele vagyok esve!

  Szoval ahogy toszunk a fube, hat eccercsak kigyn a bakter oszt elindu egyenesen felenk. ugy megihedtem, hogy belem at a gorcs oszt mozduni se birtam sehova. Na ekkor meg is latott oszt kozelebbgyutt. Bar ne tette vona! Mikor mellatott aztan, fel is ismert de rogton oszt hangosan – mer hat o ma csak mindig igy besze – rank is orditott: Az anyatok istensegit; Pista, Gyuri hat tik meg mit csinatok?

  #259419 Hozzászólás

  nyitott konyervativ

  csakugy altalaban,gondolom en…

  Elso talalkan sex? Talan a no nem akar komoly kapcsolatot, miert ne? Meg is lepodnek a ferfiak,amikor nincs telefonszam, meg csak ott sem alszik csak egy buja emlek akar maradni.Nem minden no azert adja magat konnyebben,mert meg akarja “fogni” a tartozkodo, artatlan ferfit.Viszont tartos kapcsolatra vagyok altalaban huzzak, nehogy kesobb a fejehez legyen vagva a gyorsasaga.(mert miert ne szereznenk meg a kiszemelt szexi ferfit?)Bar sokszor az elso latasra olyan eros, hogy nem lehet halogatni, az esetek 17%-a hazassaggal vegzodik.(s nem terhesseg miatt) A tulhalogatas csak rontana a helyzetet. Nos hazas ferfi viszont legyen tabu. Ki szeret mindig masodik lenni? Ha sikerul “feltornaznod” magad az elso helyre a hazas ferfinal, maris masodik vagy megint,csak nem tudsz rola.Egy darabig.Sosem valtoznak meg. Olyanhoz menj, akit nem kell megcsalnod.A ferjeddel is lehet jo a kocsi hatso ulesen.Ha meg penzert hazasodtal, hidd el, minden centert megdolgozol,s mindenedet be is valtod.

  #259418 Hozzászólás

  Igor

  Kriszti

  Nagyon megnyugtató volt amit írtál. És talán tényleg az lehet az oka amit írtál, hogy nem is nagyon lehet észrevenni a lányokon a dolgot. Viszont nem minden pasi ijed be egybõl amint a partner újra jelentkezik. Részemrõl nem aggódnék azon, hogy otthon esetleg kiderül. Egyébként is csak értelmes igényes lányokkal kezdenék, akivel meg lehet beszélni a dolgot. Ha pedig jó volt az elsõ alkalom és mindketten újra szeretnénk akkor az már azt gondolom szeretõi kapcsolat. A szexuális fantáziával sincs gond. A jelenlegi partneremmel épp olyan helyzetben vagyok, hogy õ az akit néha feszélyez a helyzet. Holott meggyõzõdésem, hogy némi változatosság nagyon izgalmas tud lenni. Ebben sajnos õ nem patnerem. Ha jól belegondolok, talán épp ezért indítottam ezt a fórumot.

  #259417 Hozzászólás

  kriszti

  érdekes

  Sziasztok!
  Most kapcsolódtam hozzátok!!!
  A véleményem:szerintem a nõk úgyanúgy meg tudják kívánni a férfit elsõ látásra, csak még bennük van hogy elsõre nem illik ágyba bújni mert mit gondol róla az a férfi.
  Csak azt nem értem hogyha a férfinak is és a nõnek is van bizotos partnere és mondjuk ez ki is derül pl egy jegygyürûbõl, akkor utána miért nem egyértelmû a dolog. Én csak jót adhatok nem várok tõled semmit és te is csak jót adhatsz nekem. Szerintem ez ilyen egyszerû de az életben nem így mûködik. Ha megtörtént egyszer és esetleg jó is volt, utána beszéltek telefonon akkor a férfibõl kitör a pánik hogy biztos többet akar, mi lesz ha otthon kiderül. Sokkal rosszabb a helyzet megoldó képessége pl. nem tudunk hol találkozni, ill. mikor, mig egy nõ el tudja képzelni egy mezõn vagy egy autó hátsó ülésén csak együtt lehessen a pasival fõleg ha kívánja.
  De ez csak egy vélemény, de hidd el hogy a nõk is ugyanannyit rágódnak ezen vagy próbálják megfejteni ezeket a kérdéseket!

  #259416 Hozzászólás

  Lakatos Menyhert

  Csak 14 alatt!

  A legmenobb volt a varosban. Velem elt. Bar nem szerette de ha csak

  tehettem hallgatoztam a szobajaba ajtajanal; fuleltem hatha beszel

  almaban. Faradtan volt, sokaig dolgozott. Kabatjat csak ledobta a szek

  karfajara ahogy azt mindig teszi ha keson jon haza. Le sem vetkozott

  csak ugy ahogy volt dolt be az agyba. A nyitott ablakon keresztul lassan

  kezdte feltolteni a szobat a varosszagu augusztusi forrosag. Lassan

  ebredezni kezdett. Meg a multkor megigertem ha vegez az itteni dolgaival

  akkor lemegyunk a tengerhez. Sosem kerdeztem hany eves de latszott

  rajta, hogy szemtelenul fiatal. Feszes gombolyded popsija kemeny cicijei

  fixen emeltek el testetol a kombinet. Ugy szerettem ot ahogy volt es o

  is engem. Onzetlenul. Hosszu loknis furtjeit hatradobva nagyokat asitva

  csoszogott ki a konyhaba es a hokedlire kuporodva szurcsolte a meleg

  kavet. Arca kisse meggyurodott a tultomott tollparnan, de nekem igy is

  szep volt. A nagylabujjanal babralt valamit. Nem vette eszre, hogy

  nezem. Sotetbarna furtjei egyszerre libbentek a nyitott ablak elott

  behuzott fuggonnyel ahogy atoblitette a lakast egy a kert feloli frissen

  nyir gyep illatu fuvallat. A gangra kiteregetett ruhakbol kover

  vizcseppek koppantak a szenes feszer badogtejen es egy a haborut tulelo

  elektroncsoves radio meg-megreccseno membranja tette halhatatlanna

  Carusot karakteres erett enekhangjat. Meglatott; nagyot nyelt, talan meg

  sem ragta azt a falatot a kiflibol. Halkan ramosolyogtam egy ‘sziaval.

  Nem szolt csak hagyta, hogy belevesszek a nagy barna szemeibe. Neha

  egeszen megbabonaz. Sirni kezdett. Mondott is valamit de azt mar nem

  ertettem… Lecsuszott a konyhakore es a labamhoz vonszolva magat

  kerlelni kezdett, hogy ne bantsam; mindent jovatesz. Nem ment jol az

  este; csak ot kuncsaftja volt…

  #259415 Hozzászólás

  Igor

  evike san

  Sok igazság van abban is amit írál. Látod ezt is te tudod jobban, hiszen magad is lány vagy. Épp ezért indítottam ezt a témát :) És örülök, hogy te is írtál, mert megint csak okosodtam. Viszont neked azt üzenem, hogy nem igaz az sem, hogy minden fiú csak 1 éjszakát akar. Mert hidd el ha van egy olyan lány akit 1-szer megkívántam, azt meg fogom 2.-szor, 3.-szor, stb. Tehát továbbra is találkozni akarok vele, csak nem komoly kapcsolatban. De az idõ múlásával általában ez is kialakul.

  #259414 Hozzászólás

  pasi

  Nem.

  Mivel õ is csak olyan Amál, mint a többi Amál.

  #259413 Hozzászólás

  evike san

  cáfolom

  hogy a lány, aki könnyen adja magát neked, könnyen adná magát másnak is. Persze van olyan is.
  Azért megy el veled a csaj, mert kíván téged, szimpatikus vagy neki és nem feltétlenül azért, mert bárkivel elmenne.

  Nem hiába nehezen tudjátok fiúk lerázni az egyéjszakás kalandot, mert a lány avval a reménnyel feküdt le veletek, hogy hátha majd lesz valami, míg ez fordítva csak ritkán igaz.

  Ezt viszont azért nem értem, mert ha megkívánsz valakit, akkor azt szeretnéd többször is látni, nem? És újra és újra megkívánni és újra és újra megkapni, hmm?

  #259412 Hozzászólás

  Igor

  Hmm…

  Ezek nagyon jó méretek Kata :)

  #259411 Hozzászólás

  Kata

  az egy masik lehetett

  mert en 140/500 vagyok.

  #259410 Hozzászólás

  trevor

  vigyazzatok

  vigyázzatok a katával, az útitárskeresõben bevallotta, hogy 160/80

  #259409 Hozzászólás

  Zoli

  talán

  Van abban valami amit írtál, de nem akarok én hosszbbtávú perspektívákba belebonyolódni. Miandamellett tényleg izgalmasabbnak hangzik, ha csak érezteti, hogy ha szeretném megkaphatnám.

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 43
Hozzászólás: A lányok ugyanúgy akarják e…?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.