A Magyar foci valogatott az USA-ban

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika A Magyar foci valogatott az USA-ban

 • Indította
  Témakör
 • #17394 Hozzászólás

  bhunor
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!December 14-en Phoenix,Arizona,majd 18-an Miami,Florida,ha valaki meg nem tudna es erdekli a dolog.Sajnos az Arizonai meccsre nem megyek,de Miamiba feltetlen,es kb meg 30 fociszereto magyar a barati korbol.Remelem sokan eljottok,mert a futball szeretete nem a csapat pillanatnyi allasatol fugg.
  Sajnos a pontos helyet es idot meg nem publikaltak a Miami meccsre,de ha tudtok valami konkretat irjatok le plz!
  HAJRA MAGYAROK !!!

12 hozzászólás megtekintése - 1-12 / 12
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #174852 Hozzászólás

  Ha esetleg…

  …mégis volt, vagy lesz valaki a mérõzésen(eken) és csinált képeket, fõleg és elsõsorban a szurkolókról, akkor kérem küldjön nekem néhányat a privatkls@yahoo.co.uk címre!

  Köszönöm!

  Ria! Ria!

  #174851 Hozzászólás

  Coolman
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Ria, ria, micsoda ?

  The Arizona Republic Dec. 15, 2005 12:00 AM

  Mexico cruises to victory 2:0 Hol voltatok, aludtatok ?

  Magyart ott nagyitóval se lehetett látni.

  http://www.azcentral.com/sports/azetc/articles/1215socgamer1215.html

  #174850 Hozzászólás

  Coolman
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Ria ! Ria !

  “p.s.: minden tudás alapja a mádzsár lingidzs!…:o)”

  Na ne mondd ! Magyarul hol olvastad hogy a TV-n közvetittik ?

  #174849 Hozzászólás

  Ria! Ria!

  Phoenixben ideálisak a körülmények, éjjel 15, nappal 25 Celsius fok a hõmérséklet. A mérkõzésnek helyet adó 60 ezer férõhelyes, fedett Chase Field-stadionban várhatóan telt ház lesz (30 ezer jegy már elõvételében elkelt).

  Cs.a.K.!

  #174848 Hozzászólás

  Ria! Ria!

  Változott a magyar válogatott vasárnapi ellenfele. Mivel Haiti nemzeti csapata az utolsó pillanatban visszalépett, a magyar együttes Miamiban Antigua és Barbuda válogatottjával méri össze tudását.

  Magyarország–Mexikó barátságos mérkõzés, december 14., szerda 20 óra (magyar idõ szerint csütörtök 4 óra), Arizona,Phoenix Chase Field Stadion. Tudomásom szerint a 60,000 stadionban játszandó mérkõzésre már 30(!)ezer jegy elkelt elõvételben!

  Antigua és Barbuda–Magyarország barátságos mérkõzés, december 18., vasárnap 18 óra (magyar idõ szerint hétfõ 0 óra), Fort Lauderdale, Lockhart Stadion. amely a Miami melletti Fort Lauderdale-ben található. Az elõzetes terveknek megfelelõen a találkozó helyi idõ szerint 18 órakor kezdõdik a több mint húszezres arénában. Ami a szigetcsoport válogatottját illeti, Antigua és Barbuda a 155. helyen tartózkodik a FIFA világranglistáján.

  Cs.a.K.!

  p.s.: minden tudás alapja a mádzsár lingidzs!…:o)

  #174847 Hozzászólás

  Coolman
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  felvilágositás ;-)

  A kábel TV nem jó az USA-ban, mert fejik az embert és nincs elég program választék. Kábel az jobb a net-re és DIRECTV mellé. Circuit City a tulajdonos.

  http://www.rapidsatellite.com/cable_dtv.aspx

  With Cable Rates Climbing… Customers Are Switching to DIRECTV
  More than 14 MILLION customers nationwide have made the switch to DIRECTV® service. Compared to cable, DIRECTV offers an incredible variety of channels, greater value, and superior customer service. Not only can DIRECTV service save you money each month, but unlike cable or digital cable, ALL of the DIRECTV channels are 100% digital-quality picture and sound, including your local network channels!

  #174846 Hozzászólás

  Coolman
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmm…;)

  Nem megyek Miamiban. Ott van a baj a TV-vel az USA-ban, hogy a programokat egy csomagban teszik. Igy aztán nem biztos hogy az ember kap olyasmit ami érdekli. Sokan nem is kapják ezt a sport adást, hanem olyasmiket kell megvenni ami az embert nem érdekli. A nagyobbik baj pedig ott van, hogy ugyanazok akik a net-n érdekelve vannak a TV-t is kontronállják. Szerintem a satellite tv nekünk jobb ilyen szempontbol, mert nagyobb a választék.

  #174845 Hozzászólás

  bhunor
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Csak megkellene tanulni spanyolul is..:-)

  Szia! Koszi az infot!!Tuti megnezem.Te jossz Miamiba?

  #174844 Hozzászólás

  Coolman
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Buenos dias Senoras y senores

  Felhivtam Telemundo-t és mutatják a teljes Mexiko elleni meccset élõben. Este 9:45 kor kezdõdik a keleti tengerparton az adást. Ez lessz a hónap utolsó nagy mecsje amit mutatnak. Haiti ellen nem mutatják.

  http://www.telemundo.com/programacion/index.html

  #174843 Hozzászólás

  Coolman
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető
  #174842 Hozzászólás

  Ria! Ria! Szûz Mária!

  December közepén az Amerikai Egyesült Államokban túrázik a Lothar Matthäus szövetségi kapitány által irányított magyar labdarúgó-válogatott. A mieink elõbb december 14-én, szerdán az arizonai Phoenixben, a Chase Field-stadionban Mexikó ellen játszanak (helyi idõ szerint 20 órától), majd négy nappal késõbb a floridai Miamiban Haiti nemzeti csapatával mérik össze tudásukat (a pontos helyszínrõl és idõpontról még egyezetetnek a felek).

  Cs.a.K.!!!

  #174841 Hozzászólás

  Ria! Ria! Szûz Mária!

  http://www.mlsz.hu/start.mlsz?menu=valogatotthirek&hir_id=1407
  egyszer fenn van egyszer nem… Jó szurkolást!!!

  Cs.a.K.!

12 hozzászólás megtekintése - 1-12 / 12
Hozzászólás: A Magyar foci valogatott az USA-ban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.