A volt barátnõjébe szerelmes!

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem A volt barátnõjébe szerelmes!

 • Indította
  Témakör
 • #22567 Hozzászólás

  lindus
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Van egy fiú aki nagyon megtetszett és kezdek beleszeretni. A bajom csak annyi hogy Õ most van túl egy hosszabb kapcsolaton és a lány csúnyán átverte viszont húzza a fiút hogy még lehet esélye a kapcsolatuknak. A fiú még mindig szerelmes a lányba és azt mondja hogy tetszem neki, de amíg Õ szerelmes addig nem tud és nem akar új kapcsolatba kezdeni. Sokat beszélgettünk és nem bíztat de lehet hogy pont emiatt tetszik annyira. Viszont a lány váratja és elég furcsán viselkedik. Én is most már elég régóta várok rá meg hogy legalább tudjam hogy a lány eldöntse mit akar a fiútól. Hogyan lehet valamit kihozni ebbõl a helyzetbõl? Mert ennél az is jobb hogy ha tudom hogy nincs esélyem mert együtt lesznek, amíg pedig annak nincs vége addig marad ez a faramuci helyzet. Tanácsok?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #253903 Hozzászólás

  BK1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  ugyesen

  minden noi praktikat bevetve, hoditsd meg a szivet. Nem ranyomulosan de rafinaltan ugy hogy eszre se vegye a terved. Szervezzetek kozos programot ahol ne!! a lelki szemeteslada szerepet jatszd, hanem mutasd meg neki a szemelyiseged erdekes oldalat. Keresd a kozos vidamsagot legy humoros. Legy szexi! Ha tudsz igazan “no” lenni akkor el fogja felejteni azt a masik not elobb -utobb. O mar nem szerelmes- csak ugy erzi- mivel atvertek- a feltekenyseg, legyozottseg es az hogy mar nem birtokolja a masikat felfokozza az erzeseit es azt hiszi es a szerelem…pedig dehogy!- a szerelem ketoldalu dolog. Ra kell hogy ebredjen hogy nem igazi ferfi az, aki egy notol varja a dontest a kapcsolat jovojerol mert ez azt jeleti hogy lelkileg alakerult. Ha ez bekovetkezik az akkor nincs tovabb egy kapcsolatban ( csak kinlodas) Neked sem azert legyen vonzo mert most foglalt a szive, hanem belso spiritusza, megnyero kulseje miatt. Nagy problema manapsag hogy mindenki az elerhetetlent kergeti es ezt gondoljak szerelemnek, pedig az nem egyeb mint lelki kinlodas. Meg kell mondani a sracnak hogy nyerje vissza onmagat es kezdjen uj lapot, mert az a hajo elment neki.

  #253902 Hozzászólás

  Eperke
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  nem könnyû a kérdés…

  Szia!
  Nem akarlak elkedvetleníteni, de sztem nem sok jót ígér ez a helyzet. Ahogy a srác is mondta; amíg szerelmes a másik lányba, addig nem igazán van esélyed. Persze a Te hozzáállásod ehhez az egészhez attól függ elsõsorban, hogy MENNYIRE is tetszik neked ez a pasi. Mondjuk az “egyre jobban”-ból nekem úgy tûnik, hogy meglehetõsen.
  Ha még nem késõ, sztem nem kéne ebbe belebonyolódnod. Lehet, hogy jó leszel egy vállnak, amin kisírhatja magát, de… De Te nem erre vágysz, sõt! Ahogy megy az idõ, Te egyre jobban bele fogsz esni és egyre nehezebben viseled majd ezt a szerepet.
  Remélem nem zuhantál össze nagyon…
  Aztán persze úgyis azt fogod csinálni amit Te gondolsz meg amit a szíved enged.
  Minden esetre sok sikert kívánok a továbbiakhoz – akár vele, akár egy másik fiúhoz, akinek szabad a szíve.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: A volt barátnõjébe szerelmes!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.