Aconcagua

 • Indította
  Témakör
 • #43628 Hozzászólás

  elbundy71

  Volt itt valaki?Infók?

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #418234 Hozzászólás

  vadon

  gleccserugyben

  Hola! A Francia Plaza mellett van egy hatalmas, de turara alkalmatlan, mert annyira toredezett a felszine. De talan feljebb vannak… vadon

  #418233 Hozzászólás

  elbundy71
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Vadon

  Kösz az infókat. Gleccser van?

  #418232 Hozzászólás

  vadon

  Aconcagua Nemzeti Park

  Hola! Majus elejen voltam ott es az egyik legjobb hely! Mikor erdemes? December es februar kozott! Akkor a legkevesbb a ho es a jeg a hegyekben es akkor is van ott a legtobb ember. Van egy haromnapos tura a Francia Plazaig /4200m/ ami viszonylag konnyu bar a magassag miatt megsem egyszeru. Valamint az “erosebb” ut a Mules Plazaig /4300m/ ezt 7 napra irja oda-vissza. Innen indulhattok tovabb a csucs fele. Sok a bivakhely es a menedekhaz. A Mules Plazanal van egy nagyjabol szaz meter magas jegfal! Gleccserek, tavak, sziklafalak. Oltari jo helyek… A parkorok nagyon segitokeszek!!! A harom napos tura ara ugy 6500 forint korul van. A het naposet meg se kerdeztem, mert majusban lehetetlen mar oda felmenni. Kajat es a logisztikat Mendozaban be tudjatok szerezni nagyon olcson es a varos is tokeletes a pihenesre. A return repjegy Buenos Airesig ugy 250ezer korul van. Onnan busszal Mendoza 4-5000 forint. Vagy talan jobb Santiago de Chilebe repulni es onnan busszal Mendoza.

  #418231 Hozzászólás

  elbundy71

  Fõleg

  olyasmik érdekelnek, hogy mikor a legérdemesebb menni, kb mennyi idõ, mennyibõl hozható ki (repülõ), mik a minimálcuccok meg ilyesmik.Szivesen olvasnám a túraleírásodat.

  #418230 Hozzászólás

  SzK

  aha

  viszonylag hosszan a mi utunk a http://lonelyplanet.mytripjournal.com/michelleandcharlie kozepeben.

  plusz a http://www.aconcagua.com es a http://www.aconcagua.org

  van valami pontos kerdesed, vagy csak altalanossagban erdekel?

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Aconcagua
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.