Adobe Premiere – hasznalja valaki?

Kezdőlap utazas.com Fórum Videó Adobe Premiere – hasznalja valaki?

 • Indította
  Témakör
 • #18005 Hozzászólás

  Tim

  Hogyan tudok miniDV videot — minosegvesztes nelkul — osszevagdalni es utana visszavenni miniDV-re? Tehat a kiindulasi es termekvideok technikai parameterei 100%-ban azonosak maradjanak.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #179022 Hozzászólás

  laci

  en hasznalom

  de sohasem vettem meg vissza VD-re vagas utan, Inkabb DVD-t csinaltam belole. Hogy a technikai parameterek ugyanazok-e arrol fogalmam sincs, de eddig ez a szoftver produkalta a legjobb minosegut. (vagy lehet, hogy csak en voltam bena az osszes tobbivel). Szerintem a kazetta joval erzekenyebb es serulekenyebb mint a DVD lemez, masreszt a DVD manapsag minden uj szamitogepen, vagy asztali DVD iron masolhato.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Adobe Premiere – hasznalja valaki?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.