Aerosvit légitársaság

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Aerosvit légitársaság

 • Indította
  Témakör
 • #41626 Hozzászólás

  kero

  Tudom, elvétve volt már róla szó más topikokban és elég különbözõ vélményeket írtatok le. Mivel nagyon kedvezõ repjegyeik vannak (pl. Bangkokba), gondolom sokunkat érdekelnének itt összegyûjtve a tapaszatlatok.
  Minden info érdekel! kaja, kényelem, kiszolgálás, sztyuvik, kijevi reptér…

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 115
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #386941 Hozzászólás

  Pendy

  székek

  Na akkor majd bepróbálkozom úgy, hogy “lábkinyújtós” sorba kérem, azaz vagy az 1. vagy az 5. vagy ahova esik még :) Hogy elõttünk ne legyen senki… de ez legyen a legkisebb gond, asse tuti, hogy lesz hely, mire oda jutok, hogy kifizetem két hét múlva…:)

  #386940 Hozzászólás

  CCharlie

  ulesek

  Próbáltam már én is biztosra menni a sorokkal, oda akartam kérni a jegyemet, ahol a vészkijárat van. Emlékeztem is, hogy korábban abban a sorban ültem. A helyzetet megnehezíti, hogy az Aerosvitnek két 767-ese van és természetesen nem egyforma a székezésük.

  #386939 Hozzászólás

  slim

  re:Seats

  Igen, altalaban megkapod vegig a beszallokartyat..persze jartam mar ugy, hogy a szamitogepes rendszer ezt nem tette lehetove + kesett is a gep BP-rol, de Kievben megvartak a bangkoki indulassal:-) Egyebkent mar a jegyvasarlaskor kerheted a jegyeket, oda ahova akarod.
  Viszont mostanaban visszafele csak Bangkok-Kiev beszallokartyat tudtak adni, a Kiev-BP-t csak Kievben kapod meg.

  #386938 Hozzászólás

  dydand

  Pendynek

  Igen, ez így van. 2-3-2 a gép, mivel 767-esrõl van szó.

  Nézd meg egy ilyen gép beosztását-elosztását (figyelembe véve a mosdókat is, mert fontos lesz!!!)az aerosvit honlapján, onnan már tudsz elõre készülni, hogy melyik sor melyik ülésére kéred a jegyet. Ha két-három variánst kigondolsz, akkor már úgy állhatsz oda a check in pulthoz, hogy az kéred:)

  #386937 Hozzászólás

  Pendy

  Seats

  Jól értettem, hogy már Bp-en odaadják a Kijev – Bangkok beszállókártyát is? Ezek szerint már itt Ferihegyen lehet kérni, hogy pl a kettes helyekre kérek jegyet, és nem középre, ahol 3-an ülnek (az irdoában, mondták, hogy kettes-hármas-kettes felosztású a gép)? Ez egy fokkal javítana a helyzeten (még ha hátulról lökdösnének is, mint vkivel itt fentebb tették:)

  #386936 Hozzászólás

  kerék

  slim

  egyetértek, a legszörnyûségesebb turisták az izraeliek. brazíliában egyes szállodákba nem is engedik megszállni õket, mert annyi baj van velük. ennél már csak egy szörnyûbb dolog van: ha egy magyar csajt veszel el feleségül.

  #386935 Hozzászólás

  slim

  re:Pendy

  miert vagnak fel, teljesen normalis kezelnek mindent. amugy az utasok kozott a finnek, svedek, izraeliek sokkal durvabban viselkednek, mint az ukranok.

  #386934 Hozzászólás

  Pendy

  csomag

  Apropó, még egy apróság: bár nem parázom a csomagkinyitás miatt, de mi mindig be szoktuk csavartatni Ferihegyen…ezt is felvágják Kijevben? Csak mert arra vmi biztosítás van, hogy ha a pecsétet felsértik, akkor x összeg jár vagy ilyesmi…1500 Ft, szerintem hasznos+nem is cseszõdik szét annyira a csomag a dobálásrkor…

  #386933 Hozzászólás

  Pendy

  menetrend

  Igen, köszi, közben rájöttem, elõbb nézzek utána, aztán kérdezzek, így közben megnéztem a honlapjukat, és valóban 5:40…remek. legalább akkor nem kell arra az éjre szállást foglalni Bangkokba :)Kár, hogy alkoholt csak Mojito vagy hasonlók formájában bírok fogyasztani, nem bírom az ízér, pedig jobb lenne együtt “bulizni és aludni” az ukrán kollegákkal…na midegy :)

  Akkor gondolom oda felé meg az a gép megy Petsrõl, ami délelõtt 11 óra vmikor ér Kijevbe, és 14.00 körül indul Bangkokba…remélem, nem az esti 20.00 órai gép után várunk másnap 14.00-ig :)

  Hát, szerintem belevágunk, feltéve, hogy nem áll elõ az Emirates egy 100.000.-es jeggyel Bp-rõl :))) [A bilibõl meg szépen kiveszem a kezem]

  #386932 Hozzászólás

  dydand

  Pendynek

  Szia!
  http://www.aerosvit.com, jobb oldalt találod a 2006-os menetrendet:)
  Amúgy helyi idõ szerint 5:50-kor indul vissza a gép.

  Ja, ha valaki sokat vedel, akkor elalszik, azaz max horkol (és egyéb metán termelõ tevékenyésget folytat…:))))

  Üdv: dy

  #386931 Hozzászólás

  slim

  re:Pendy

  Hivatalosan 5.40-kor, de kesni szokott…viszont Kievben megvarnak a budapesti indulassal, es befejeztek a terminal boviteset:-)

  #386930 Hozzászólás

  Pendy

  Gépindulás + reptér képek :)

  Nnna, hát elég vegyes képet kaptam a társaságról a fórum elolvasása után, de mivel idén nem engedhetjük meg magunknak a SwissAir-t, akikkel 3 éve voltunk Bangkokban (mondjuk mai Aerosvit áron..:(, így maradnak õk… :)[Mondjuk nem is a társaságtól, hanem az utastársaktól tartok, ami furcsa, erre a hölgy maga hívta fel a figyelmem az irdodában…de azt mondta, azon túl, hogy isznak nagyon csendben vannak — :)) Na ezt kétlem, a kettõ kizárja egymást. :)) Szerintem…

  A lényeg: nem tudja valaki, hogy Bangkokból most mikor indulnak vissza a gépek? Most is ilyen hajnali idõben? Az irodában ezt elfelejtettem megkérdezni, bár még nem vettünk jegyet…

  Ja, itt van pár fotó a kijevi Borispol reptérrõl, ha valakit érdekel, annyira nem elborzasztó (fotón…), de nem pl anno mi Zürichben is meglepõdtünk, Ferihegy pl kulturáltabb annál :) Szóval nem meglepetés…

  http://www.airport-borispol.kiev.ua/about-kbp/photo.html

  #386929 Hozzászólás

  dpeti

  én

  decemberben szoktam megvenni január-februárra idén is így volt nagyon lementek az árak az õsziekhez képest!

  #386928 Hozzászólás

  slim

  re:Viki

  A vinafour 1 kicsivel olcsobb.
  Tavaly/iden a teli szezonban (kb okt kozepetol) szumma 158.000HUF, iden off seasonban, ha 2 fo utazott szumma 135.000 HUF volt a jegy.

  #386927 Hozzászólás

  dydand

  Vikinek

  Szia!

  Ismerem, persze, ha itt az utazas.com-on a Repjegypiacra kattintva Bangkokra keresel akkor is kihozza, sõt: már januárra vonatkozó árak is vannak.

  Ezt már egyszer elküldtem, de valamiért törlõdött…

  #386926 Hozzászólás

  Dydand

  Van egy magyar oldal, most találtam, nem tudom,hogy ismered-e: nagypihenés.hu.
  Itt 120+illeték Bangkok, de a tavalyi évre. Majd akkor én is késõbb próbálkozok.
  Köszi

  #386925 Hozzászólás

  dydand

  Vikinek

  Ne az Aerosvit honlapján nézd, hanem pl. a Vinafournál, vagy az Aeroviva-n. A reális ár olyan 100-120 + illeték. Ilyenkor még nagyon kevés ajánlat van januárra, és azok is a drágábbak. Én is januárban utazom (jan 5 az indulás)de jegyet majd õsszel nézek (szeptember-október)

  #386924 Hozzászólás

  KC

  Nekem ha menõ, ha nem, csak a január jó, ugyanis akkor nem kell dolgoznom. Én is úgy gondoltam, hogy nem lesz szerencsém olcsó jegyekkel. Köszi a választ.

  #386923 Hozzászólás

  KC

  Viki Jegyárak

  Január fõidény, hiszen az idõjárás is kitûnõ és a télbõl a nyárba az a menõ.

  #386922 Hozzászólás

  Jegyárak

  Sziasztok! Én januárban szeretnék eljutni Indonéziába, Bangkokon keresztül. Megnéztem az Aerosvit árait, mert úgy hallottam, hogy az a legolcsóbb, de nekem folyamatosan 180-200 ezer forintos jegyárakat dob ki. Januárban szertnék indulni. Vagy túl korán van még a jegyvásárláshoz? Ha közelebb nézném az indulás idõpontjához, mondjuk novemberben, akkor olcsóbbat találnék?

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 115
Hozzászólás: Aerosvit légitársaság
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.