Aerovivával Egyiptomba

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Aerovivával Egyiptomba

 • Indította
  Témakör
 • #3167 Hozzászólás

  robi

  Sziasztok.
  Egyiptomba szeretnék utazni idén.
  Körülnézve az akciós kínálatokat a legolcsóbbnak az Aeroviva útja tûnt, 12 napos útjuk all inclusive szállodával, 4 csillagos hajóval mindennel(belépõket, transzfereket, illetéket is beleértve) együtt 145.000 Ft-ból kijön, míg a többi iroda akciós ajánlatai közül a legolcsóbb is 200 eFt fõlé megy.

  Olyan vkinek a segítségét kérném aki volt már ugyanezen az úton. Mi az oka, hogy ugyanazt a programot ennyivel olcsóbban tudják kihozni.
  Mi az, amivel esetleg nem volt megelégedve.(pl. a 4 *-os szálloda, és a hajó színvonala?)

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #79504 Hozzászólás

  tapasztalat

  Robi

  Csatlakozom az elõttem szólóhoz, olcsó húsnak híg a leve….
  Ha sikerül kinyögnöd az árkülönbséget, nem fog annyi csúnya meglepetés érni, mindenhol vannak persze járatkésések, meg értetlen idegenvezetõk, de azért ha megfizeted a minõséget, többnyire meg is fogod kapni.
  Ha viszont lazán állsz a dologhoz, és fontos mennyi pénzt adsz ki, cserében elfogadod a hiányosságokat és így próbálod meg maximálisan élvezni a nyaralást, akkor khartago és társai is jók. Végülis sok ember bevállalja a szarságokat, csak ne kelljen annyit fizetni, ami érthetõ. Én mostmár inkább fizetek többet – öregszem – és azzal megyek aki tudja hogy mit csinál….:-)))

  #79503 Hozzászólás

  Etraveleria
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Aeroviva

  ha jót akarsz magadnak, akkor nem mész Aerovivával. Nem hiába adják olcsóbban, mint a már jól bejáratott Egyiptomban jó kapcsolatokkal rendelkezõ más irodák….
  Ha Aerovivával vagy Khartagoval utazol, ne lepõdj meg, ha még 12 óra múlva is ferihegyen várod a géped elindulását és legfõképpen azon ne lepõdj meg, ha majd 10.-ei haza indulás helyett, 8.-án szlnak éjjfél elõtt 10 perccel, hogy mi van?nem vagy összecsomagolva?20 perc mulva indulnod kell a reptérre…:)
  És akkor mad haza úton rájössz, hogy menniyvel is jobb lett volna drágábban utazni,és kitölteni az egész idõt…

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Aerovivával Egyiptomba
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.