Afrikai körutazás.

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Afrikai körutazás.

 • Indította
  Témakör
 • #1614 Hozzászólás

  gyuri

  Sziasztok!

  Ismer valaki egy olyan utazási irodát, ami budget áron több országon is (pl. Kenya – Dél Africa) végigvisz busszal? Hallottam egy brit irodáról, ami “Absolut Africa” néven fut, de a neten nem találtam meg.

  Elõre is köszi!

  Gyuri

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #59086 Hozzászólás

  Gyuri

  Még néhány kérdés.

  Kosz Imre a segitseget. Utananeztem mindket cegnek, de sajna eleg draganak tunnek, foleg ha az ember az extrakra is elmegy, marpedig ha ott vagyok, elmennek. Nekem meg 25 dollar/napokat emlitettek masok. Igy lenne meg nehany kerdesem. Neked mi volt a tapasztalatod, megeri? Hany dollar/napra jottel ki vegul? Mennyi volt neked a vizumok + repulojegy + egyeb napi koltseg? Megeri az extrakra elmenni, es ha nem az melyik? Meg lehet ezt csinalni magadtol, hatizskosan, van kozlekedesi lehetoseg? Van meg esetleg masik iroda is e ketton kivul, csak az osszehasonlitas kedveert?

  Segitseged elore is koszonom

  Gyuri

  #59085 Hozzászólás

  Döry Imre

  Overland

  Én nov. 12.-én jöttem meg egy ilyen útról. Nairobiból mentünk Fokvárosig 52 nap alatt. Az ilyen utakat overland útnak hívják. Feltételezem, hogy tudsz angolul.Sok ilyen utazási iroda van Angliában, Németországban, Belgiumban, Spanyolban stb.èn az Oázis Overland irodával voltam, tudom ajánlani.Ezeknek elég sok hosszabb-rövidebb útjuk van. Én a Coast-to-coast útn voltam. http://www.oasisoverland.co.uk a címük. Egy olcsóbb társaság:Economic Expeditions http://www.economicexpeditions.com Ha több cim kell, vagy van más kérdésed szivesen állok rendelkezésedre.Döry Imre

  #59084 Hozzászólás

  gyuri

  Köszi

  Kössz szépen Csaba, utánanézek!

  Gyuri

  #59083 Hozzászólás

  csaba

  van sok ilyen

  jó pár cég foglalkozik ilyennel. Most az Exodus neve ugrik be, de tudom, hogy vannak. Még szerintem nézz meg egy Africa LP-t, annak az elsõ részében biztosan fel van sorolva több is, elérhetõséggel együtt.
  Általában brit, ausztrál és új-zélandi 20-22 évesek szoktak ilyen overland truckokkal utazni, de van néhány értelmesebb holland is esetleg. nem utaztam ilyennel, de láttam õket pár helyen. Looks like fun. Annyira egyébként nem olcsóak. Ha csak el akarsz jutni pl Nairobiból pl Jo’burgba, sokkal olcsóbban kijössz, ha magad utazol végig. Igaz, társasággal meg sokkal klasszabb.
  Ha júl tudom, Nairobi – Victoria Falls 4 hét, onnan le Dél-Afrika (nemtom melyik város) újabb 4 hét.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Afrikai körutazás.
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.