afrikaiak öltözködési szokásai

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika afrikaiak öltözködési szokásai

 • Indította
  Témakör
 • #3414 Hozzászólás

  Bandi

  Miért hordanak az afrikaiak a saját méretüknél sokszor nagyobb méretü training ruhát és farmert? Honnan a sportcipök és baseball sapkák iránti mérhetetlen vonzalmuk? Miért hordják a baseball sapkát ellentétes irányban? Érdekes, hogy akárhova megyek a világban ezek szinte általános jelenségek.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #81969 Hozzászólás

  Suria

  ruha

  Meleg orszagokban nincs jobb vislet, mint a bo ruha. Ha megszokod, szinte lehetetlen ujra visszaallni az atlagos, sokkal szukebb ruhakra. Igy jartam en is :) (Pedig nem vagyok majom)

  Cipo ugyanez: a sportcipo a legkenyelmesebb, foleg, ha 47-es labad van :)

  Baseball sapi:ez passzol a bo cuccokhoz+ videoklippek utanzasa,es mast nem is lehet kapni a fehereknel, amibe nem sul meg

  A fekete afrikai nok ruhajarol annyit tudok, hogy a szin es a mintazat elarulja, hogy az illeto milyen csaladbol szarmazik,illetve az anyagi korulmenyeket, politikai
  hovatartozast is mutatja.

  #81968 Hozzászólás

  mert

  majmok

  nem gondolod?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: afrikaiak öltözködési szokásai
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.