Agadirból Marakesh-be egyénileg

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Agadirból Marakesh-be egyénileg

 • Indította
  Témakör
 • #2463 Hozzászólás

  Edit

  Sziasztok!

  Az iránt érdeklõdnék, hogy van-e lehetõség Agadírból egyénileg eljutni Marakesh-be vagy célszerûbb az utazási irodák szervezett útját választani? Minden ötlet érdekel. A segítségeteket elõre is köszönöm,
  Edit

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #70685 Hozzászólás

  Edit

  Mónikának

  Köszi szépen, a taxis száma jól jönne. :-))

  #70684 Hozzászólás

  Monika

  Editnek

  Szia,

  Kesobb megkeresem a taxis telefonszamat akivel nyaron voltunk Marakeshben. Persze csak ha erdekel… :o)
  Megbizhato ember, idegenvezetot is szerez ha keritek.

  #70683 Hozzászólás

  boczy

  húha

  Na most pontos árat nem tudok írni, de valamivel jött ki olcsóbbra, mint a fakultatív árának a harmada. A budaváros fak.-hoz képest. Voltunk Marrakechben, Essaouria, és a Tafraoute-Tiznit úton. Ennek a 3 útnak az árából a budaváros fakultatívval csak Marrakechbe tudtunk volna elmenni.

  #70682 Hozzászólás

  Corcaigh

  agadir-marakesh

  Lehet autot berelni, kb 25 euro/nap (sofor nelkul) es akkor aztan tenyleg oda mesz, ahova akarsz. Utkozben meg lehet nezni pl. Diabatot& Essaouirat, ami szerintem az egyik legjobb hely Marokkoban.

  #70681 Hozzászólás

  Edit

  köszi szépen..

  azt meg tudnád még mondani, hogy mennyi a reális ár egy oda-vissza útért?

  E.

  #70680 Hozzászólás

  boczy

  mi voltunk

  Isten ments fakultatívval menni.Mi többen összefogtunk, kibéreltünk egy ford tranzitot sofõrrel együtt, és így harmadáron megúsztuk, mint ha fakultatívval mentünk volna.Azt néztük és annyi ideig amit mi akartunk, nem csücsültünk termékbemutatón. Még ha grand taxit béreltek, akkor is olcsóbbra kijön majd.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Agadirból Marakesh-be egyénileg
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.