Ajandektargyak Spanyolorszagbol

Kezdőlap utazas.com Fórum Úti holmi Ajandektargyak Spanyolorszagbol

 • Indította
  Témakör
 • #47243 Hozzászólás

  Benya

  Lassan ideje hazaindulni egy hosszab lelegzetvetelu madridi melobol es illene egy-par aprosagot vinni az otthoniaknak. Kinek milyen tapasztalata van az ugy kapcsan? Mi az, ami szep, mutatos es/vagy hasznos, ugyanakkor helyi jellegzetesseg es nem hagyom itt erte a gatyamat?

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #449104 Hozzászólás

  Benya

  Odafele

  pedig ne vigyetek sok göncöt magatokkal, mert túltermelik a ruhát és mindenhol leárazás van. Az itthoni minõségnél jobb kivitelû cuccokat lehet 3/4 vagy az alatti áron venni… lányoknak inkább, bár ez csak Madridra vonatkozik. A nõk nagyon szépen fel tudnak ott öltözködni, a férfidivatot nem nyomják annyira.

  #449103 Hozzászólás

  Benya

  Sangria

  Bármelyik itthoni Tesco. A hátsó cimkét le kell szedni, az elülsõ spanyol nyelvû. Társaságba érdemes vinni, hamar elfogy és nem tûnik fel a turpisság.

  #449102 Hozzászólás

  Benya

  Ujra a Real

  Ez meg csak tipp, ma megyek leellenorizni, a hitelesseget mar nem lesz idom ideiirni.

  A Plaza Mayor-on allitolag van egy bolt, ahol lehet olyan kis izet kapni, ami elkezd villogni, ha a csorgo mobilod mellett van, vagy ralogatod, tudja a rosseb… Real Madridosban, termeszetesen…

  #449101 Hozzászólás

  Benya

  Bizsu, boko

  Holgyismerosoknek RealMadridos tanga…

  Haveroknak RealMadridos tanga… kicsit bevallalos… marakinek :)

  Ha a Tribunal es a Gran Via metroallomas kozott sok jopofa uzletet talalni. Bizsu, szupergiccs, fulbevalo, pirszing, ruhak teljesen korrekt aron.

  Pradoval szemben is van egy nagy ajandekbolt, ahol megveheted akar meg a Hegylako vagy Aragorn kardjat is. Ezt egyebkent nem ajanlom meg annak sem, aki kiolthatatlan vonzalmat erez az ilyen targyak fele, ugyanis Toledo nincs messze, csodaszep kis varos, erdemes megnezni. Ha mar az emberfia acelt akar vasarolni, akkor pedig tegye meg ott, mert egyreszt olcso, masreszt meg vagy 1000 eve az a meno. Lehet bikaszarv markolatu bokoket is kapni, Joapamnak ilyet viszek haza.

  #449100 Hozzászólás

  Benya

  Polo+Fulbevalo

  Hat, nem volt valami nagy a tolongas :(

  Tapasztalatom az, hogy lehet vicces es aranyos polokat kapni 6Euroert a helyi ecserin. Vasarnap delelottonkent a La Latina metroallomasnal kell keresni. Ez baratoknak, szerintem tokeletes. Lanyoknak foleg latin-amerikai fulbevalokat viszek. Szepek, mutatosak, olcsokak, 2-3Euro.

  #449099 Hozzászólás

  maniakus

  hehe

  errol jut eszembe, hogy tavaly en is ezt valasztottam (kis kepes mesekonyv), es hazafele jovet lattam rajta: “printed in Hungary” na milyen echte ajandek :-)

  #449098 Hozzászólás

  Hipra

  Könyv

  Én speciel a (képes)könyveket részesítem elõnyben.

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: Ajandektargyak Spanyolorszagbol
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.