Akik ketkezi munkat keresnek…

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka Akik ketkezi munkat keresnek…

 • Indította
  Témakör
 • #32751 Hozzászólás

  bodega

  Sziasztok!

  Van egy new yorki gorog ugynokseg, amelyik eleg korrekt melokat kozvetit (buss boy, pizzafutar, ettermi melok egyebek). Apollo Employment Agency a neve, a cim 35W 14st Street. Az F metro 14st Street megalloban kell leszallni. Egy lepukkant emeleti helyisegben van egyutt 4 ugynokseg egymas mellett, nyugodtan lehet menni. $100 elore le kell tenni, de nincs atveres, adnak melot. Tel.: 1-212-242-5894.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #340408 Hozzászólás

  whatever

  kfd

  ismerem oket, nem gorog, hanem arab…de mindegy… En mikor mentem mondtam, hogy nincs nalam csak $30, az is eleg volt… Mike nevu fickonal voltam… Nekem csak az volt a problemam, hogy allandoan ajanlatokat tett az ipse, es hivogatott a lakason, akar reggel 7 orakor is… Leb…tam es tobbet nem mentem… Mar az elso alkalommal talaltam munkat, mikor odamentem…szoval melo van, nem kell sokat fizetni, korrekt a ficko, csak a lanyoknak kellemetlenebb egy kicsit a dolog…

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Akik ketkezi munkat keresnek…
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.