akku töltés

Kezdőlap utazas.com Fórum Fotó akku töltés

 • Indította
  Témakör
 • #6202 Hozzászólás

  THM

  Kezdõ felhasználóként vettem a digitális fényképezõmhöz 4 db 2100 mAh-s akkukat töltõvel, Vartát, miután a géphez nem volt.
  A kérdés a köv lenne: Mennyi ideig kell tölteni az akkukat elsõ feltöltéskor? Érsd: még nem használtam õket, a boltban ahol vettem nem tudták megmondani, leírást nem találtam hozzá, a szerkezet meg csak tölt és tölt, legalább is a kijelzõje szerint, már több mint 12 órája.
  Válaszokat köszönöm.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #106794 Hozzászólás

  CrocodileMick

  Akku

  Szia!

  Milyen a töltöd? Egyenárammal tölt? Mennyivel (mA)? Ha igen, akkor nézz utána egy olyan töltönek, ami pulzusokkal tölt, és nem töti túl az akkukat. Elöbb utóbb megunod a lassú töltést és az akkukat is rongálja. Pl. az én töltöm 1,5 – 2 óra alatt tölti meg az NiCd/NiMH akkukat, teljesen mindegy hogy milyen kapacitással rendelkeznek.

  Üdv, Mick

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: akku töltés
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.