aland

 • Ennek a témakörnek tartalma 5 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  Imi 9 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #11532 Hozzászólás

  még senki sem járt aland szigetén,

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #138501 Hozzászólás

  Imi

  én is voltam

  még 2001 környékén, mi Svédországban pihentünk ismerõsöknél, és kölcsönautóval kompoltunk Grisslehamn-Eckerö útvonalon (Eckerö Line vagy ilyesmi), árra nem emlékszem pontosan, de nem volt drága. Tipikus kis skandináv hely, iszonyú nyugis. Viszont nem olcsó a hely, anno még finn márkából jó sokat el lehetett verni egy kajára pl. Lehet golfozni, lovagolni, horgászni, szóval pihi minden mennyiségben :)

  #138500 Hozzászólás

  Péter

  Hajóval

  Stockholmból, Helsinkibõl vagy Turkuból hajóval. Helsinkibõl repülõjárat is van. Stockholmba/Helsinkibe meg valszeg repülõvel jutsz el legolcsóbban. pl. Wizzair-amíg ez is csõdbe nem megy!

  #138499 Hozzászólás

  megnézném

  bõvebben ha lehetene, pliz
  mert megnézmém, de hogyan jutok oda?

  #138498 Hozzászólás

  Pippolainen

  de igen

  en jartam

  #138497 Hozzászólás

  hiányzik

  a kérdõjel

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: aland
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.