Alapfokú búvártanfolyam-hol??

Kezdőlap utazas.com Fórum Vizi sportok, búvárkodás Alapfokú búvártanfolyam-hol??

 • Indította
  Témakör
 • #7205 Hozzászólás

  Feri

  Sziasztok! Lenne egy nagyon fontos kérdésem. Nem nagyon vágom a témát, de azt tudom, hogy nagyon sokféle oktatási és vizsgáztatási rendszer van ebben a sportban. Szeretnék egy olyan alapfokút megcsinálni, ami nem ilyen gyorstalpaló jellegü (mint amilyen a Padi-legalábbis ahogy hallottam/láttam), hanem sokkal alaposabb. Erre azért lenne szükség, mert komolyabban érdekel a búvárkodás, és szeretnék minél jobb szintre eljutni benne (ez nem ilyen kezdeti lelkesedéses, idQvel alábbhagyós duma, régóta sportolok, ennyire már ismerem magamat), és további tanfolyamokat is elvégezni. Valami elismertebb oktatási rendszerben szeretnék tanulni/vizsgázni. Ugyanakkor nem reklámot szeretnék olvasni, légyszives olyat írjatok le, ami tényleg jó. LehetQleg Budapest környékén legyen az oktatás. Mindent nagyon szépen köszönök, Csákó:-)

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #109989 Hozzászólás

  Feri

  Köszönöm

  mindkettQtöknek a segítséget. Megmondom Qszintén(sorry), hogy az IANTD tetszik, el fogok menni egy tanfolyamra! Köszke, csáó:-)

  #109988 Hozzászólás

  scubastard

  Íme!

  Hell-ó!

  Az alapfokú képzésnél nincs jelentõsége,hogy melyik oktatási rendszerben tanulsz.Tök mindegy!Csak a mesterbúvár és az affeletti tanulásban vannak az érzékelhetõ különbségek.De az még sok idõ,sok merülés és sok pénz!A Padi annyival célszerübb( Naui is ide tartozik),hogy a kártyád jószerivel mindenhol elfogadják.Klubbot tudok ajánlani(csakis saját tapasztalat alapján).Sok sikert!Masterlucifer,www.dwh.hu

  #109987 Hozzászólás

  Sugi

  kicsit több, kicsit más…

  Szia!

  Én is PADIban kezdtem, és hasonló okok miatt kezdtem mást keresni. Ha tényleg komolyabban érdekel a dolog, melegen ajánlom az IANTD-t. Én most ebben tanulok, alapvetõen technikai búvárkodást takar, de természetesen ugyan úgy OPEN WATER-rel kezd, csak több benne a lehetõség és részletesebb a tananyag. Persze a követelmény is magasabb.

  http://www.iantd.hu

  Sugi

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Alapfokú búvártanfolyam-hol??
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.