Alban fiu

 • Indította
  Témakör
 • #44522 Hozzászólás

  Velem tegnap törtent vmi amire szeretnek velemenyeket:3eve van egyalban baratom.Nagyon yol megvoltunk de neha voltak mosoly szunetek(sokat utaztam)Kedvesemnek volt egy parja eöättem,a lany 16eves volt akkor,Nekem elö lett adva hogy ezzel a lannyal mar regota nem tartja a kapcsolatot.*ev alatt folyamatosan kisert az erzes hogy vmiz elhallgat elolem.Sokat veszekedtunk a paranoiam miatt.A vegen mar majdnem elhittem hogy tenyleg ennyire paranoid vok!Nagyon feltekeny tipus vagyok mert altalaban az erzeseim beigazolodnak.3napja neztem atelefonjat egy sms-Reggel 5orakor.Egy szam:te tenyleg egy hatalmas bunko vagy.A parom azt mondta hog< az egyik borfelybol egy lany aki vmit vasarolna tole.En felhivtam ezt a szamot,ez a lany elmondta hogy ö 7eve van egyutt a parommal.......Mefbeszeltük hogy az nap jön hozzam es szemelyesen beszelunk,de felora mulva visszacsorgott hogy az efesz hazugsag volt:Paeom tloja nalam maradt hogy az en kartyamat belerakjam.Ezutan a beszelfetes utan elolvastam az sms eket amiket o irt;Van kedved ma vhova elmenni,dragam,,,,Kicsit kiborultam.megerkezett a palim.itt uvoltott a nlvel hogy megoli......semmi koze nincs hozza....a lany azzal indokolta hogy nem tudnak egyutt lenni mert a palim muslem es o katolikus alban es ezrt nem meg amugy sem.
  3ev alatt remelte a lany hogy visszakapja.Nem tudom,valamiert azt gondolom hogy a lany elviseli hogy mi egyutt vagyunk de tartjak a apcsolatot es talalkozni fognak tovabbra is.Szerintetek?Most jon a srac es elmesel mindent ebbol a 3evbol.szerintetek megbocsatas vagy elkuldes`????????Segitsetek.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #428563 Hozzászólás

  Péter

  Európa

  “keress magadnak europai partnert!!!!!”

  Ha a te atlaszodban Albánia nem Európához tartozik, akkor sürgõsen vegyél egy jobbat!

  #428562 Hozzászólás

  Eloxis

  Talald meg az igazit.

  Majicka.

  Felejtzsd el a muzlim alban gyereket. Ezek fanatikusok!
  keress magadnak europai partnert!!!!! ne aggodj!!! Van eleg fiu a vilagan fogsz talani aki igazan hozzad valo!!!!
  legyel boldog. Ciao

  #428561 Hozzászólás

  hát

  Na malacka

  hogy döntöttél?:)

  #428560 Hozzászólás

  nagy

  szerintem

  Lapát a srácnak.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Alban fiu
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.