albérlõtársat keresünk sürgõsen Dublinba.

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka albérlõtársat keresünk sürgõsen Dublinba.

 • Indította
  Témakör
 • #32718 Hozzászólás

  zsolesz

  Egy társunk visszalépett,ezért csak 3man vagyunk.Az apartman bérléshez Dublinban akkor jövünk ki jól ha 4-5-en vagyunk.Máj 18-ig mindenképp indulunk fapadossal Londonig aztán tovább Dublin-ig.Kinti munkakeresésben segitünk.

  Csak komoly érdeklõdõk. Hívd Zsoltot a 0652-446121-et 19 után ,vagy Mónikát egésznap 0630-6197518-on.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #340329 Hozzászólás

  zsolesz

  még mindig lehet jelentkezni,

  mert sajna a legtöbben csak pusztán érdeklõdnek.Ezért tovább él az ajánlat.Mindkét számon ahogy írtam,de csak 18-ig,utána lépünk 19-én Ír földre.Majd onnan esetleg mailozunk,és infókat cserélgetünk,jó lenne egy magyar club-ot ídõvel itt is létre hozni(Dublin).Megpróbálunk egybõl szállást bérelni,hogy nekelljen dormban lakni,vagy hostelben.

  #340328 Hozzászólás

  zsolesz

  köszönjük a hívásokat

  ,egyenlõre nem kérünk többet.Ha még felmerül a közös bérlés miatti gondunk,kintrõl frissítjük az ajánlatot.Köszi,és ne telefonáljatok egyenlõre. Sok sikert.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: albérlõtársat keresünk sürgõsen Dublinba.
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.