All inclusive Görögországban?

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa All inclusive Görögországban?

 • Indította
  Témakör
 • #7880 Hozzászólás

  Tünde

  Sziasztok!

  A kérdésem az lenne, hogy van-e különbség a görög és az arab(Egyiptom, Tunézia) all iclusive között? Van-e olyan fejedelmi kiszolgálás, bõséges és korlátlan fogyasztás hajnalig? Mert Horvátho.-ban nincs, este 10-i ihatsz a kétféle borból és sörbõl, egyéb alkoholos italért fizetni kell. Snack semmi, az étterembõl még egy almát sem hozhatsz ki…

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #113998 Hozzászólás

  Gábor

  Tünde

  Örülök, ha segíthettem!
  Nekünk aránylag szerencsénk volt, mert egy kényelmes szobában voltunk a La Pacha nevû szállodában Hurghadán, de láttunk 1-2 kevésbé élelmes magyart, akiknek a szobája olyan volt, mint egy luk. ( Kicsit offolom a topicot, bocsi) A helyi szeszesitaloktól nem voltam elájulva, mert a szeszfokuk alacsony és ebbõl kifolyólag nem véd semmiféle fertõzés ellen. Ráadásul az ízük sem jó.
  Szóval én maradok õszinte görög-rajongó, bár próbálkoztam Korzikával, Szicíliával, Szardiniával is, de sehol nem érzem magamat olyan felhõtlenül jól, mint náluk. Imádom a kajájukat, a mentalitásukat, az éghajlatukat , lazaságukat, a szigeteiket,tengerüket, fûszereiket, na meg a szabadságukat. Nektek meg jó nyaralást bárhol!

  #113997 Hozzászólás

  Tünde

  Gábor

  Na látod, ezzel már sokat segítettél, mert így legalább tudom, hogy Görögbe nem érdemes all-ra menni. Tekintettel arra, hogy kis csapatunk ragaszkodik az all-hoz, marad vmelyik arab ország. Egyébként én sok jót hallottam róluk. Kicsi a szoba? Sebaj, csak aludni járunk oda… ;)

  #113996 Hozzászólás

  Gábor

  Tünde

  Ne hagyd magadat felcukkolni, mert nem éri meg!
  Pontosan értettem,( vágom) hogy mit akartál mondani, én csak segíteni akartam, mert bejártam már az összes görög szigetet az elmúlt 15 évben többször és voltam Hurghadán épp most májusban all. és egyáltalán nem gyõzött meg arról, hogy jó az nekem, hogyha egy aránylag kicsi szállodai szobában vagyunk és kiszolgálnak, pedig sokat mosolyogtak okkal és ok nélkül. Persze nem vagyunk egyformák! Görögben nem drágák a piák, hacsak nem esti bárban isztok( mi is ittunk eleget.) és a kaják sem. Viszont aránytalan drágák az ellátásos helyek az ellátás nélküliekhez képest. Szerintem duplája.

  #113995 Hozzászólás

  szóval

  aha

  vedelni mentek,még rosszabb :)

  #113994 Hozzászólás

  Tünde

  Gábor

  Köszönöm a helyreigazítást, nem rád voltam dühös, hanem a névtelen hozzászólóra, gondolom érthetõ.
  Utazási irodát azért nem találtam érdemesnek felhíni, mert nem elfogulatlanok, csak el akarják adni az útjukat. Gondolom a már ott jártak véleménye mindenképpen reálisabb.

  Az idézeted nem pontos, talán olvasd el mégegyszer, és akkor vágni fogod, hogy mit akartam kifejezni az utolsó mondatommal… De ha esetleg nem teljesen helyes nyelvtanilag, akkor bocsánatot kérek, és az vesse rám az elsõ követ, aki mindig minden helyzetben helyesen fogalmaz.

  #113993 Hozzászólás

  Gábor

  Tünde

  Úgy érzem, mintha dühös lennél, hát pedig nem kellene. Sajnos ha beismered, ha nem, akkor is tapasztalatlan vagy, mert nem is gondoltál utána, hogy két ország ugyanolyan besorolású ellátását össze sem lehet hasonlítani. Ha meg teljesen pontosan szeretnéd tudni, hogy mit jelent Görögországban( hol: szigeten? melyiken? fõvárosban, vagy a lepukkadt Paralian, vagy Mykonoson, ami a legdrágább sziget?vagy Santorinin, vagy Krétán? ott is hol? Herszonisszoszban, ami bulizós hely, vagy a csendesebb Chanján? vagy talán Ioson, a fiatalok szigetén, ahol nappal teljes a csend és csak du. 4 után van élet?)az all, akkkor ugyanezzel a fáradsággal, amivel egy topicot nyitottál, felhívhattad volna az Apollont, vagy a Neckermannt és õk elmondták volna, hogy mit jelent egy bizonyos görög helyen az all. Nem kellene ingerültnek sem lenned ránk és telefonon bizosan megköszönnéd az információkat.
  Az utolsó mondatod pedig nyelvtanilag helyesen így hangzana:
  “Egyébként voltam már Görögben, apartmanban, sok más országban is és nekem jobban bejön ha nyaralok, hogy kiszolgálnak MOSOLYOGVA” vagy
  Egyébként voltam már Görögben, apartmanban, sok más országban és azt akarom, hogyha nyaralok, akkor kiszolgáljanak MOSOLYOGVA.( Az igenist sehová sem tudtam tenni)

  #113992 Hozzászólás

  Tünde

  Mindkettõtöknek!

  Nem, én nem zabálni megyek, de 6-an megyünk, ebbõl 3 pasi, elég nagy étküek, és õszintén szólva az alkohol korlátlan fogyasztásának lehetõsége a fontosabb, nem a kaja. Ennyit errõl..

  A másik, nem vagyok tapasztalatlan, és három nyelven beszélek, nem ezért érdekel az all, hanem mert szeretem, ha maximálisan kiszolgálnak és nincsenek korlátok, és idõhatárok…Pl: Ha nem akarok 10-ig felkelni, hogy elérjem a reggelit, akkor nem fogok felkelni…
  Egyébként voltam már Görögben apartmanban, sok más országban is, és nekem jobban bejön, ha amikor nyaralok, akkor igenis szolgáljanak ki MOSOLYOGVA!

  #113991 Hozzászólás

  Gábor

  Tünde

  Nagyobb bolondságot nem is tudok elképzelni, minthogy valaki ellátással menjen Görögországba nyaralni. Rengeteg a kis taverna és sok élelmiszerüzlet is van, tehát el tudod magadat látni. De ha már mindenáron ellátással akarsz menni, mert tapasztalatlan vagy, vagy nem beszélsz semmilyen nyelven, akkor is elég a félpanzió, mert legalább megadod magadnak a lehetõséget, hogy kipróbáld nem csak turistamenût.
  Nem. Egyértelmûen nem a válasz, mert az araboknál azért ilyen nagy a választék mert ha ez sem lenne, akkor sokkal kevesebben ennének oda, mert ugyebár a szállodán kivüli higénia egyenlõ a nullával. A görögök tiszták és a kajájuk finom és egészséges. Egyébként sem lehet általánosítani, mert lehet, hogy Krétán az egyik szállodában szuper az all, de mondjuk Santorinin egy másik szállodában pocsék.
  Konkrétan milyen szigetre, vagy városra gondolsz?

  #113990 Hozzászólás

  zabálni

  Te most

  mész vagy nyaralni??

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
Hozzászólás: All inclusive Görögországban?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.