Állás keresés!

 • Indította
  Témakör
 • #5609 Hozzászólás

  Állást keresnék Spanyolországban,asztalos vagyok,de akár gipszkartonozást,nyílászáró beépítést és egyéb asztalosipari javításokat végeznék!Nyelvet nem beszélem!Egy hölgy ismerõsömmel mennék ki,neki vendéglátós végzettsége van,nyelvet alap szinten beszél!Ha valaki tudna segíteni ebben megköszönném……….

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #103857 Hozzászólás

  albaregia
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  nem csodalkozni hozasollason

  Lehet, hogy szellemileg tul megerolteto megerteni nehany embernek, de a kulfoldi szellemi munka nem az asztalos szakmanal kezdodik nyelvismeret nelkul. Meg nyelvismeret birtokaban sem mennek olyan messze, hogy a font leirt [ egyebkent jo szakmakat ] a szellemi [ professional ] kategoriaba soroljam.
  Vaya con Dios, amigo! [ sajnos nincs a billentyuzetemen forditott folkialto jel. ]
  AR

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Állás keresés!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.