Allaslehetosegek az Unios csatlakozas utan

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka Allaslehetosegek az Unios csatlakozas utan

 • Ennek a témakörnek tartalma 5 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  Toborzás 14 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #32342 Hozzászólás

  szakacs

  Ki tudna informacioval szolgalni arrol,melyik Unios orszagban lehet vendeglatos,illetve azonbelul szakacs allast megpalyazni?
  Hogyan tudnek az Egyesult Allamokbol jelentkezni,mik a feltetelek?
  Mindennemu informaciot megkoszonok.
  Szivelyes udvozlettel:szakacs

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #338385 Hozzászólás

  Toborzás

  LEGÁLIS MUNKA AZ EU-BAN

  Öszi kezdéssel külföldi szerelõüzembe, gyártósorra betanított munkára keresünk, 3 mûszakos munkarendbe, legalább szakmunkásképzõt végzett 18-38 év közötti férfi munkaerõt. Érettségivel, technikusi végzettséggel autóipari szakmákkal, jármüirari gyakorlattal elõnyben. Kezdeti szerzõdés 6 hónap, ebbõl 2 hónap próbaidõ. Aki megfelel annak szerzõdés hosszabbítás lehetséges. A cég intézi a munkavállalási engedélyt. Kezdõ fizetés: 14.000.- EUR/év. A válogatás Bpesten lesz május-júnus folyamán.
  Jelentkezés rövid életrajzzal: eumunka@vipmail.hu

  #338384 Hozzászólás

  kukac

  lajoska

  Remelem,az olyan “kulturalt majom” mint amilyen te vagy,sehol sem kap munkat.Rontana a hirnevunket.
  Amugy pedig, tanulj meg helyesen irni..

  #338383 Hozzászólás

  olvaso

  munka

  Az Európai Bizottság a magyar munkaerõpiac korlátozásáról
  2004.03.04. 22:01

  Az Európai Bizottság szerint megfelel a csatlakozási szerzõdésnek a viszonossági elv alkalmazása a munkaerõ-áramlással kapcsolatosan.

  Korábbi politikai ígértektõl eltérõen az Unió egyetlen tagországa sem nyitja meg korlátozás nélkül munkaerõpiacát a csatlakozók elõtt. Erre született a magyar válasz. Az EU tagállamaiban egyelõre nem reagáltak a magyar kormány tegnapi bejelentésének. Az Európai Bizottság szóvivõje viszont a köztévé Híradójának azt mondta: Magyarországnak is joga, hogy korlátozza a munkaerõpiacot. Jean-Christophe Filori hozzá tette: a csatlakozási szerzõdés egyik rendelkezése szerint a csatlakozó országok élhetnek a viszonosság elvével. Ha egy ország ezt érvényesíteni akarja, akkor nincs mit hozzáfûzni. A brüsszeli testületnél mindenesetre remélik, hogy a bõvítés után a régi tagállamok hamar felismerik, hogy a korlátozásokra nincs szükség.

  #338382 Hozzászólás

  lajos

  mindenhol

  mindeggyik allamban lehet te majom csak fel kell emelni a seggedet!

  #338381 Hozzászólás

  Nagyvilág

  Van erröl topic.

  Van már erröl topic. “Kivándorlás és kinti magyarok, info(angol)-Melyik EU orszagban lehet dolgozni Majustol” Ott olvashatod az aktuális infókat.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Allaslehetosegek az Unios csatlakozas utan
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.