Almás hegység

 • Ennek a témakörnek tartalma 7 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  dobig 14 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #43355 Hozzászólás

  Nóra

  Sziasztok!
  Tavasszal tervezek utat az Almás hegységbe, Kiss Balázs könyvében leírt túra úton. Jártatok már arra? Tavasszal van elég jó idõ a bivakoláshoz? Hogy lehet elkerülni a medvével való találkozást, vagy ha már nem lehet, mit kell tenni? Hogy érdemes megközelíteni a helyet? Van elég látnivaló a Kazan szoroson és a vadregényes kiépítetlenségen kívül,vagy ha már eljutunk oda, inkább mást nézzünk meg? Elõre is kösz a válaszokat!

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #415493 Hozzászólás

  dobig

  még medve

  Ha domboldalon vagy lefelé kell futni, mert a melsõ lába rövidebb így talán ügyetlenül elesik és elmegy a kedve az egésztõl. De ha utolér akkor sincs baj, mert a melsõ lába nem csak rövidebb, hanem merevebb is, ezért amikor felágaskodik csak be kell kerülni a két melsõ lába közé és akkor nem tud hadonászva összekarmolni minket, majd amikor kinyújtja a nyelvét gyorsan elkapjuk azt és kihúzzuk a szájából, és mivel a saját nyelvét nem akarja elharapni, így már biztos hogy megmenekültünk a harapástól is….

  #415492 Hozzászólás

  and

  még egy

  jaj..ha jön a medve tettesd magad halottnak…a medve béként fog hagyni…halottal nem foglalkozik…

  ha kíváncsi jószág, akkor viszont igen…

  #415491 Hozzászólás

  Nóra

  Köszi!

  Örülök, hogy ennyi medvés “infót” kaptam, de szivesen olvasnám a többi kérdésben is a véleményeteket. Köszi!

  #415490 Hozzászólás

  Gybéci

  Medve?

  Javaslom megnézni: “A vadon fogjai” c. filmet.
  Különben oda én is szívesen elmennék. Talán majd egyszer…

  #415489 Hozzászólás

  vandras

  medvek es Balazsok

  Csatlakozom az elottem szolohoz, annyi kiegeszitessel, hogy lefele erdemes futni a medve elol, de legfokeppen nem erdemees megprobalni megvakarni a fule tovet. Amugy az is lehet, hogy o fut el eloled, mert elobb megijed, mint te :)
  Masreszt milyen konyvrol van szo? Gyanakszom…

  #415488 Hozzászólás

  Mókusferi

  OFF Medve… ha már baromságokról is szó van

  A medve a meredekebb hegyoldalban nem tud szintben futni, mert felborulna és legurulna… :-))))) Ebbõl – adott esetben – talán lehet egy kis helyzeti elõnyt kovácsolni. eheh :-))))

  ON

  #415487 Hozzászólás

  bouquetkálmán

  Mit tehetsz ha jön a medve?

  El kell futni. Nem jó a medve gyorsabban fut. Fel kell mászni egy fára. Nem jó a medve jobban tud fára mászni. El kell bújni. Nem jó a medve jobban el tud bújni.
  Bocs,de ez az egyik kedvenc viccem és nem bírtam kihagyni.

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: Almás hegység
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.