Amazon könyváruház

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Amazon könyváruház

 • Ennek a témakörnek tartalma 3 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  Marta 14 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #22103 Hozzászólás

  aya

  Sziasztok!

  Éppen most rendeltem egy könyvet az amazon angliai portáljáról, van valakinek tapasztalata megérkezik-e a könyv, vagy várható hogy lenyúlják?

  Igaz ezt kérdezhettem volna elõtte is..

  üdv
  aya

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #234142 Hozzászólás

  Marta

  amazon konyvek

  Nekem is jo tapasztalataim vannak, bar en skociai cimre rendelem a konyveket.
  Bar nem akarom elszolni, mert most mar lassan egy hete varok egy konyvet… no, de remeljuk a legjobbakat!
  Tavaly utkozben elveszett az egyik. Jol meg voltam ijedve (jo draga volt), de irtam nekik egy kedves, de hatarozott levelet, hogy szeretnem visszakapni a penzem, es ok is jobban jarnak, ha visszaadjak… De ezt tudtak ok is, “postafordultaval” visszautaltak a penzem (bar a postakoltseg az en nyakamon maradt).
  Ezek szerint szallitanak Mo-ra is? Bar kepzelem a postakoltseget…

  #234141 Hozzászólás

  Lolka

  amazon

  én is sokszor vettem már az angol amazonról, bp-i címre. Soha semmi gond nem volt, megkaptam, nem volt szétszakítva satöbbi. Persze jó, ha olyan címre kéred, ahol át tudja valaki venni, ha esetleg nem fér a csomag a postaládádba, mert emiatt lehet, hogy elszakad stb. üdv Lolka

  #234140 Hozzászólás

  CrocodileMick

  Amazon

  Szia Aya!

  Már sokszor rendeltem az amazon.de oldalrol (a .uk sem lehet másabb), igaz nem magyarországi címre. Soha semmi probléma nem volt. Értesítenek e-mailbe, ha a csomagot útnak indították. Ha a csomag esetleg eltünik, szerintem Magyarországon keresd. Nekem már nem az elsö Magyarországra küldött csomagom/vastagabb levelem tünt el vagy felszakadt (felszakított???) állapotba ért célba.

  Üdv, Mick

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Amazon könyváruház
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.