ameriakai utlevel

Kezdőlap utazas.com Fórum Magyarország ameriakai utlevel

 • Ennek a témakörnek tartalma 5 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  Marika 19 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #26661 Hozzászólás

  anita

  Hogyan lehet egy amerikaban magyar szuloktol szuletendo gyermeknek a leggyorsabban ameriakai utlevelet szerezni a megszuletese utan???

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #309202 Hozzászólás

  Marika

  amerikai utlevel

  Csak a Kulugy Miniszterium (State department), van felhatalmazva kiadni az utlevelet. Ha bar minden nagyob postahivatal elfogadja a kervenyet. Bizonyos korulmenyekben (betegseg, temetes, stb) harom nap alat meg kaphato az US utlevel. Szuletesi bizonyitvany es 2 (ketto) fenykep, a forma es a koltsegek. Nem tudon mibe kerul ez ma napsag

  #309201 Hozzászólás

  Tamas

  RE: Utlevel

  Ugy tudom hogy kb.2 hetig tart egy utlevelet megkapni. Persze lehet, hogy allamonkent valtozik. Nem ertem, miert nem kaptatok meg azonnal a SS#,es a tobbi aokmanyokat. Akkor tenyleg tovabb fog tartani!

  #309200 Hozzászólás

  anita

  tamasnak

  koszi a valaszt, de itt nem az egyszeruseg a kerdes, hanem a gyorsasag, ugyanis nincs 2 honapunk megszerezni az osszes papirt (birth certificate, SSN, utlevel). szoval van fogalmad arrol, hogy mennyi ideig tart az utlevel megcsinaltatasa???

  #309199 Hozzászólás

  Tamas

  Utlevelszerzes

  Ha valaki Amerikaban szuletett az amerikai allampolgarnak tekintheto. Ezaltal csak az allando lakcim szerinti County Clerk office-tol lehet utlevelet igenyelni. Nagyon egyszeru! :-)

  #309198 Hozzászólás

  ZT

  Kollega New Yorkban

  csanadl@rockvax.rockefeller.edu
  atmentek hasonlo probleman, kerdezd meg oket.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: ameriakai utlevel
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.