Amerikába megyünk, legfõképp lányokat keresünk…

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Amerikába megyünk, legfõképp lányokat keresünk…

 • Indította
  Témakör
 • #35127 Hozzászólás

  Zoli

  Szia Kedves Érdeklõdõ!

  A helyzet szinte mindíg változik, de abban biztosak vagyunk, hogy ki fogunk menni. Eddig ketten vagyunka cimborámmal. Én 24, õ pedig 23 éves, mindketten diplomások vagyunk. Nem csak a pénzért, inkább az élményekért és a látnivalókért mennénk. Jelenlegi célunk Florida.

  Zoli

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #351373 Hozzászólás

  Zoli

  válaszok

  Adri es Gabi: Látom van kérdésetek :) Mi már abban elõrehaladottak vagyunk, hogy van nyomtatványunk a vízumkérelemhez és már jó néhány munkalehetõséget hallottunk. Most azonban úgy néz ki már nem biztos az õszi indulás. A cimborámnak gondjai akadtak a katonasággal. De ha pl. ti itt lesztek akkor mondjuk veletek is nekivágok amennyiben õsszel indultok. A pénzt lassan már össze is gyûjtöttem. Arra kérlek írjatok magatokról bõvebben is és én is válaszolok részletesebben, de az e-mailomra írjatok.

  Erika: Nem gond, hogy erdélyi vagy. Miért lenne az? Az a pár kilóméter azt hiszem már egy ilyen útnál nem számít. Téged is arra kérlek írj magadról bõvebben az e-mailomra és neked is részletesen válaszolok.

  Zoli

  #351372 Hozzászólás

  Duka Erika

  Minden erdekel

  Sziasztok
  En is keszulok Amerikaba, csak meg nem tudom mikor es hogyan, meg nem szereztem semmi informaciot.Amugy Erdelyi vagyok, ha nem nagy gond minden apro reszlet erdekel.
  Varom a valaszt
  Sziasztok

  #351371 Hozzászólás

  Adri es Gabi

  Zolinak

  Mi is osszel indulnank,de meg eddig semmit nem tudtunk elintezni.Igazan azt sem tudjuk hogyan is kezdjunk hozza.Tudtok nekunk tippet adni?Milyen papirok kellenek, vizum intezes hogyan…stbTi hol kerestek melot, az interneten?Ha igen akkor milyen oldalon? Minket barmilyen tisztesseges melo erdekel.A penzt mi is gyujtogetjuk.Helyileg szeretnenk emberi korulmenyek koze kerulni.Amugy nem ragaszkodunk egy varoshoz sem.Florida nem hangzik rosszul.

  #351370 Hozzászólás

  Zoli

  Adri es Gabi

  Mi úgy gondoltuk, hogy most õsszel indulnánk, bár az utóbbi napokban ez megkérdõjelezõdött mert a cimbi nem tudta elintézni a katonaságot. Így lehet csúszni fog egy fé évet az indulás. Tehát a pontos indulási idõ még kérdéses, de mindenképp ki akarunk menni. Eddig úgy van, hogy Floridában (Daytona Beach) fogunk folgozni és lakni. A munka pedig housekeeping lenne. De mivel egyfolytában keressük a lehetõségeket, azt tapasztaljuk, hogy rengeteg lehetõség van, így aztán ehez sem ragaszkodunk. Úgy gondoljuk, majd a legkedvezõbb munkát választjuk ki, ha már biztos lesz az utazás idõpontja. Addig is gyûjtögetjük a pénzt az útra, meg legalább az elsõ hónapra, mert addig még nem kapunk fizetést. Ha bármi kérdésetek lenne még szívesen válaszolok.

  #351369 Hozzászólás

  Adri es Gabi

  USA

  Mi is keszulgetunk Amerikaba, csak meg nincs munkank.Ket 23 eves ,diplomas lanyok vagyunk.Jelenleg Angliaban vagyunk, de mar unjuk.Ti mikor mentek es hova?Minden reszlet erdekel bennunket.Adri es Gabi

  #351368 Hozzászólás

  Igor

  Hmm…

  Ez érdekes, ilyet edig én még nem hallottam, pedig én is jó néhány hónapja készülök már. Esetleg tudsz olyan államot mondani amit ajánlottak?

  #351367 Hozzászólás

  Beus24

  bea@levele.hu

  Én min. fél évre készülök. Floridában már nincs munkalehetõség, nagyon sok magyar van kint, mivel mindenki oda megy. Akik vannak kint ismerõseim, mindenki jön el onnan és próbál más államba átmenni, mert semmi munka nincs. Úgyhogy én lemondtam Floridáról már.

  #351366 Hozzászólás

  Zoli

  hozzászólás

  Nincs konkrét elképzelésünk, meddig maradnánk. Ezt szerintünk egyébként is sok minden befolyásolhatja még. Sok múlik pl. azon, hogy milyen lesz kinn a légkör. De fél évnél hamarabb nem igen szándékozunk hazajönni, még most így gondoljuk. Mivel beszéltek le Floridáról? Én eddig csak jót hallottam róla. És te mennyi idõre gondoltál és mikortól?

  #351365 Hozzászólás

  Beus24

  bea@levele.hu

  Sziasztok!!!

  Én 24 vagyok, és szintén készülök Amcsiba. Idáig úgy volt, hogy Floridába, de lebeszéltek róla.
  Szintén a kalandért megyek, nem a pénzért.
  Ti mennyi idõre készültök???

  Beus

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
Hozzászólás: Amerikába megyünk, legfõképp lányokat keresünk…
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.