Amerikába vagy onnan haza k olcsón!

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika Amerikába vagy onnan haza k olcsón!

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #14993 Hozzászólás

  Balla Gyula
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  A minap olyat láttam, hogy égnek állt a hajam: Londonból 396 dollárért lehet átmenni New Yorkba illetékkel együtt, vagyis 64000 forintért. A nyugati part is elérhetõ 500 dollár alatt, vagyis 80000 forintból bárhova el lehet menni (Los Angeles, San Francisco, stb.). A jegyet nem kell elõre foglalni, akár 1 héten belül repülni lehet ezért az árért. És nem fapadossal, hanem KLM, Northwest, British Airways, Virgin Atlantic és társai kaphatóak ennyiért.
  Még valami: ha esetleg lekésnéd a gépet és kinn rekednél, nincs akkora probléma, mint hinnéd: szintén 1 héten belül 350 dollár körüli áron bármilyen USA-beli városból át lehet jönni Európába (a US airways-t ajánlom mindenki figyelmébe). Sajnos itt sem Budapest a végpont, hanem Dublin, de 10000 forintért az ír fõvárosból haza lehet jönni akár Aer Lingus-szal, akár Ryanair-rel (bár utóbbi k szar, de 2,5 órát szinte ingyen ki lehet bírni). http://www.expedia.com

Hozzászólás: Amerikába vagy onnan haza k olcsón!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.