Amerikaban hazasodni

 • Indította
  Témakör
 • #19960 Hozzászólás

  nagy judit1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Baratommal (amerikai allampolgar) jovo honapban fogunk osszehazasodni, milyen papirokat kell beadni az immigration fele zoldkartya megkeresere. Hol talalok errol az interneten informaciot, akinek mar van ^ebben tapasztalata^, kerlek irja meg milyen utat kell vegigjarni. Koszonom.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #206804 Hozzászólás

  Lesznyik
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Inkabb otthon, Magyarorszagon

  Szia Judit,

  en 1996-ban vettem el az amerikai allampolgar felesegemet Magyarorszagon. Az USA budapesti nagykovetsege tanacsara mi Magyarorszagon hazasodtunk, mivel szerintuk rajtuk – ertsd: nagykovetseg, azaz State Department – keresztul sokkal egyszerubbb a kulfoldi ferj – a te esetedben persze feleseg – zoldkartya procedura, mintha az USA-ban agyonterhelt/alkalmazott hiannyal kuszkodo INS-nek tettuk volna ki magunkat. Nekem tenyleg eleg egyszeru volt. Bar a cimben Te Amerikara utaltal, en megis azt javaslom – amennyiben ez jarhato ut szamodra – , hogy otthon, Magyarorszagon az USA nagykovetsegen keresztul bonyolitsatok a zoldkartyat.

  Udv,
  Lesznyik

  #206803 Hozzászólás

  olvasd

  az infok-zoldkartya-hazassag topicot

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Amerikaban hazasodni
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.