Amerikabol

 • Indította
  Témakör
 • #19796 Hozzászólás

  Tamas

  Spanyolba ! Nem akarok tovabb Amerikaban elni. Hivatalosan tartozkodtam itt,de eleg volt. Szeretnek ezutan a gyonyoru Spanyolorszagban elni !Az idok folyaman rengeteg ingosagom halmozodott fel(butorok,auto etc.)ezektol nem akarok megvalni,szeretnek mindent magammal vinni,illetve ezekkel akarom berendezni leendo Spanyolorszagi hazamat.Kitudna nekem felvilagositast adni ezt hogyan tehetem? Hogyan tudom Spanyolba bevinni. En gondoltam,hogy veszek egy nagymeretu utanfutot es az autom utan kotom. A hajorol leszalva talan igy lenne a legkonnyebb a bemenetel. Hazat is csak az udautazas utam fogok keresni,tehat ez is neheziti a dolgot.
  Kerek mindenkit aki jo otletet tud adni irjon!!
  koszi!

10 hozzászólás megtekintése - 1-10 / 10
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #204997 Hozzászólás

  mur

  NY

  Sajnos en NY-ban vagyok. Ha tudsz valakit itt, akkor ird meg legyszi. Koszi

  #204996 Hozzászólás

  mstrawberry

  Mur: hol vagy?

  tudok egy-kettot, az egyiknel ha jol emlekszem, hetente indul Baltimore-bol. Majd megnezem a cimet. De betarsulni is lehet, most nyaron tobben is koltoznek haza Washingtonbol, van egy juniusban, egy pedig augusztusban. Cimet, telefont maganba megirom, ha erdekel.

  #204995 Hozzászólás

  mur

  Tamas

  Milyen papirok kellenek? Mivel tudom igazolni? Koszi szepen a segitseget! Tudod, hogy ki az a ceg, hol talalom oket?

  #204994 Hozzászólás

  Tamas

  murnak.

  Ha hivatalosan voltal kint legalabb ketto evet es ezt tudod is igazolni,akkor az ingosagaidat nem fogjak vamolni.Egy auto, butor,muszki dolgokat hazavihetsz.

  #204993 Hozzászólás

  Tamas

  Az utanfuto

  merete nem kicsi,sot.De igy mozgathato es kesobb meg esetleg masra is feltudom hasznalni.A gondom,hogyan tudok ezzel a sok holmival bejutni Spanyolba? Nem mondhatom azt hogy a meg nem letezo hazamat akarom a hozott dolgokkal bebutorozni..!? Vagy esetleg igen,mondhatom. Szerintetek, mit tegyek?

  #204992 Hozzászólás

  mur

  dentro

  Hello!
  Engem erdekelne, ez a konteneres dolog. Tudnal segiteni a ceg neveben, vagy telefonszamaban, esetleg arakban?
  Ja! Es meg valami, valaki tudja, hogy mennek otthon a vam korul a dolgok? /mi utan kell es mennyi vamot fizetni?/

  Koszi

  #204991 Hozzászólás

  dentro

  raktározás

  szerintem ugyanez a szállító cég biztosan szerzõdik úgy is, hogy mondjuk 1 hónapig raktározzák még a dolgaidat USAban. azt gondoltam sok holmiról, bútorokról beszélsz, ezért mondtam a konténert. ha Te egy viszonylag kis utánfutóba is beférsz, biztosan az a jobb. úgyis neked kell dönteni. csak vízhatlan és feltörésbiztos legyen, ha az utcán akarod benne tartani a dolgaid.

  #204990 Hozzászólás

  Tamas

  ez ok,de

  en nem tudok nekik pontos cimet adni,hogy hova vigyek a dolgaimat. Csak azt tudom,hogy delre akarok menni.Amikor ott vagyok azaz vagyunk,csak akkor allunk neki a leendo hazunk megkeresesenek,illetve megvetelenek. Igy nem tudok pontos cimet azaz semmilyen cimet sem tudok adni egy szallito cegnek. En ezert gondoltam arra,hogy egy nagymeretu zart utanfutoval probalkoznak,de nem tudom hogyan engednek igy be Spanyolba.

  #204989 Hozzászólás

  dentro

  konténer

  van egy csomó hajótársaság amelyik teherszállítással foglalkozik. bérelsz egy konténert (ez olyan kamion felépítmény méretû), kamion kiszállítja neked a házadhoz, bepakolod/bepakolják, elviszik, áthajózzák, kamionra teszik és viszik az új címre. nem olcsó mulatság, de ha sok holmid van, megéri. rokonaim így jöttek magyarországra finnországból.

  #204988 Hozzászólás

  Masik Tamas

  Miert nem koltozol Miamiba ?

  Miert nem koltozol Miamiba ? Hasonlo az eghajlat, joforman mar ott is spanyolul beszelnek.

10 hozzászólás megtekintése - 1-10 / 10
Hozzászólás: Amerikabol
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.