Amír Palace Tunézia

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Amír Palace Tunézia

 • Indította
  Témakör
 • #2360 Hozzászólás

  edu75
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Várok a szállodával kapcsolatban mindenféle infót.

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #69667 Hozzászólás

  Marietta
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Amir Palace Hotel

  Sziasztok!

  Mindenféle infó érdekelne errõl a szállodáról, bár (sajnos) olvastam olyan dolgokat is amik megrémítettek… Mi szeptember 22-én repülünk és szeretnék addig felkészülni, hogy mi fog fogadni ha megérkezünk. Az ezzel kapcsolatos válaszokat szivesen fogadom a pappmarietta@gmail.com címen vagy akár itt a fórumban is.

  Segítségeteket elõre is Köszönöm!

  #69666 Hozzászólás

  Motivation
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  themotivation@gmail.com

  Bocsánat!
  Az imént elírtam a címet!
  Helyesen http://www.amirpalace.net
  Itt hallgathatjátok meg az interjúkat.

  #69665 Hozzászólás

  Motivation
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  themotivation@gmail.com

  Szijasztok!
  Érdekesség póruljárt utasoknak:
  A tegnapi napon sugározták a Magyar Rádió Petõfi adóján a Terep-Járó címû utazási magazinmûsort, mely ez alkalommal többek között foglalkozott a póruljárt utasokkal, és azzal, hogy ilyen esetekben mit tehetnek.
  A mûsorban a Magyar Utazásszervezõk és Utazásközvetítõk Szövetségének szóvivõje, Dr. Simon Sándor Úr is nyilatkozott, s mondott okos dolgokat melyekre érdemes odafigyelni. Az említett mûsor a Magyar Rádió Hangtárán túl meghallgatható a http://www.amirpalace.hu weboldalról is, a PUBLIKÁCIÓK menüpontban. Csak klikkelni kell.
  Mûködik a http://www.amirpalace.hu weboldal fóruma is. Amennyiben van a témához kapcsolódó hozzászólnivalótok, egyéb mondandótok, vagy tapasztalatotok, amely más utazó hasznára is válhat, akkor egyszerû regisztráció után ott is megoszthatjátok.
  Szép napot mindenkinek!

  #69664 Hozzászólás

  Motivation
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  themotivation@gmail.com

  http://www.amirpalace.net

  Szijasztok!
  Jómagam 2006. augusztus 11-én érkeztem haza párommal Tunéziából. Monastir mellett voltunk, az Amir Palaceban. A tapasztalataim nem túl jók, az öt csillagosnak mondott szálloda rengeteg hiányossággal küzd annak ellenére, hogy elsõ blickre igazán pompázatosnak tûnik.
  A Hotel Amir Palace 5* szolgáltatásai 3*-nak is csak jóindulattal felelnek meg:
  A szobánkban rajtunk kívül csótányok laktak.
  A csapból vörös színû víz folyt, vagy egyáltalán nem folyt víz.
  A kiszolgálás a hotel összes éttermében és bárjában felháborítóan lassú volt, egy ital megrendelése – asztalhoz hozatala – kifizetése – a visszajáró vissza hozatala az asztalhoz 40-60 percet vett igénybe. A pincérek a visszajáró kiszámolásánál számolási gondokkal küzdöttek, alig volt alkalom, hogy nem kellett figyelmeztetni õket tévedéseikre, melyek természetesen a mi kárunkra történtek. Amikor felhívtuk a pincérek figyelmét az elszámolásra, elnézéskérés helyett grimaszokat vágtak. Mindezt annak ellenére, hogy soha nem távoztunk borravaló hagyása nélkül.
  A hotel éttermében vadászni kellett a tiszta tányérokra és evõeszközökre, mert többségükön még rajta maradt az elõzõ fogyasztó étrendje.
  A szobánkban a frissen tisztított plédek és törülközõk büdösek, dohos szagúak voltak, törülközés után újra kellett zuhanyozni, s inkább vállalni a spontán száradást.
  A hotel éttermei és egyéb kiszolgálási helyei nem a kiírásoknak és útbaigazító szóróanyagoknak megfelelõen tartottak nyitva, hanem a személyzet aktuális döntése alapján. Így elõfordult, hogy a nyitvatartási idõn belül jóval, minket magyar vendégeket már nem szolgáltak ki, ám a helyi arabokat készséggel.
  Az 5*-os hotel kondi termét csak külön térítés ellenében lehetett igénybe venni (ilyet a világon sehol nem tapasztaltam még), ennek díja az éppen ott dolgozó személyzet hangulatától függõt.
  A hotelt a rossz rendszer, a szervezetlenség, az alkalmazottak 12 órás dolgoztatása jellemezte. Ennek következtében a kiszolgáló személyzet folyamatosan meggyötört, fáradt, rosszkedélyû és dekoncentrált volt. A rengeteg „malõr” miatt rossz volt a kapcsolat a személyzet és a vendégek között, mely rányomta bélyegét az egész nyaralásra.
  Értékeket, útlevelet, repülõjegyet a szobában nem érdemes hagyni, útitársainkat is lopás érte. Van ugyan széf, ám a kulcsán rajta van a széf száma, szóval fontos rá odafigyelni nehogy elhagyjátok. Ha a takarítónõt az elsõ nap lekenyerezitek 10-15 helyi pénzzel, akkor a szolgáltatással nem lesz gond. Amennyiben ezt elmulasztjátok, úgy hiába vártok tiszta törülközõkre vagy ágynemûre, az csupán a vágyaitok között fog megjelenni. Amennyiben érkezéskor a teltház miatt nem kaptok szobát, s megoldásként csupán széttárt kezeket láttok, nos ezen se csodálkozzatok.
  A szálloda masszõrszolgáltatása bár nem kevés pénzbe kerül, nem érdemes igénybe venni, mert egy alapos beolajozáson túl nem sokra számíthat az ember. Izomcsomók megkeresésének és kimasszírozásának gondolata fel sem merült a masszõrökben.
  Ékszereiteket pedig semmiképp ne hagyjátok magatokon ha mégis olajozásra vágynátok – vagy ha az all inclusive árban lévõ ingyen masszázst szeretnétek igénybe venni -, mert a masszázsban leveszik ékszereiteket, s nem tudják visszaszolgáltatni. Legalábbis velem ez történt, ugrott az arany karláncom.
  És hogy valami jót is írjak, nos a tenger kellemesen meleg, elég tiszta, s a hotel strandján kora reggel bõven van hely mindenkinek…

  #69663 Hozzászólás

  cs71
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  AMIR PALACE-t SOHA TÖBBET

  Hali mindenkinek!
  Most jöttünk haza az AMIR-ból, és röviden annyit, ha luxus színvonalú szállodába vágytok ez a szálloda szóba sem jöhet (A MEDINA és BEST REISEN prospektusába ez van írva : Minden igényt kielégítõ luxus szinvonalú 5*-os szálloda)
  Maximum 3*-ot lehet neki adni!!!!!!!
  Az all inclusive ellátás katasztrofálisan sz*r!!!!!
  A szobák az elsõ-második emeletig elfogadhatóak, de onnan felfelé egyre több a kifogás velük szemben! (Koszosak, büdösek)
  A Svédasztalos étkezések, egysíkúak illetve nem egy 5*-os szálloda színvonalához mérhetõek (pl:A sültburgonya itt luxusnak számított)Ha az étkezés idejének második felében érkeztér az étterembe, már sok minden nem is volt a pulton, egyszerûen nem pótolták.
  Talán egyedül a szálloda kertjét tartották rendben.
  Az all inclusive nem karszalagos, hanem szobaszámbemondásos, aláírós játékkal mûködött, így a medence melletti pultnál állhattál sokszor fél órát is mire sorra kerültél.Ráadásul volt olyan, hogy kértél 3 sört 2 kólát meg 3 felest és azt mondták, hogy az sok egyszerre nem adják ki, mert odaadjuk a félpanziósoknak (nevetséges volt)
  Természetesen a partot is az 1 hét alatt egyszer voltak hajlandóak takarítani (Sok volt a hínár illetve a parton sétáló tevék után a tevesz*r)
  Két napomba telt mire szobát tudtam cserélni, mert az elsõ szobát amit kaptunk az ötödiken, olyan koszos és büdös volt, hogy 2 éves kislányunkkal nem voltam hajlandó ottmaradni.
  Természetesen a szobát elõbb szép szóval próbáltam cserélni, majd miután a szállodamenedzser így nem volt hajlandó másik szobát adni, megemlítettem neki a pénzt is, mindjárt lett másik szoba az elsõ emeleten (ami természetesen tiszta volt)
  Én 20 euróval megúsztam, de volt olyan is aki 50 eurót adott a tisztelt urnak, hogy jobb szobát kapjon.
  Egyébként a helyi idegenvezetõ (Kele Veronika), szerintem összejátszik ezzel a szállodamenedzserrel, mert készségesen küldte hozzá a magyarokat akinek szobaproblémája volt.
  Mindent összevetve ez a szálloda nem azt a színvonalat hozza amit az utazási iroda állított, fontolgatjuk a pert is több utastársunkkal karöltve, mert szerintünk amit befizettünk, nem állt értékarányban a szálloda szolgáltatásaival.

  Ahány magyarral azon a héten csak beszéltünk a szállodában mindenki panaszkodott, illetve káromkodott, hogy milyen csúnyán rászedtek minket!!!!!!

  Ui.:Óvakodjatok az AMIR PALACETÓL 2006.08.22.

  #69662 Hozzászólás

  cs71
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  AMIR PALACE

  Hello Mindenki! Aug 11-én megyünk kisgyerekkel az Amirba, várnék bármilyen jótanácsot és infót a szállodáról. (Mire vigyázzunk, körülmények, lehetõségek, hova érdemesebb, ha lehet szobát szerezni) Elõre is köszönöm mindenkinek a segítséget!!!

  #69661 Hozzászólás

  Wiren

  AMIR PALACE

  SZIA EDU!

  GABI most jött haza az AMIR-ból , megnézheted a véleményét a SZÁLLODÁK TUNÉZIÁBAN topikban.

  Mi különben pénteken megyünk a Best Reisennel.

  Kellemes pihenést, jó nyaralást.

  Irén

  #69660 Hozzászólás

  naszka
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  amire palace

  Kedves Utazni vágyó !

  Én már sok alkalommal jártam-remélem fogok is- Tunéziában, a legjobb szállodának tartom az Amire-t,csoda szép,jó az ellátás,kedves a személyzet ,minden olyan mint amit az ember elvár.Természetesen ez a véleményem az AI . ellátásra vonatkozik. Jó nyaralást kivánokaz Amir-ban

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
Hozzászólás: Amír Palace Tunézia
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.