Anglia

 • Indította
  Témakör
 • #40485 Hozzászólás

  Bertalan1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szia Mindenkinek… :o)

  Utitársakat keresek hosszabbtávú utazáshoz Angliába… Én már megvettem oda a jegyem… Július 14. Lehet csatlakozni…

  Berci

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #370920 Hozzászólás

  Sylv

  Alattomos

  Ne haragudj, nem akartam alattomoskodni Veled. London szuper hely, de tényleg idõ kell hozzá (pár hónap). Most rengeteget tudnék neked irni (már egy konyvet is elkezdtem), ugyhogy irok inkabb az emailedre.
  Szilvi

  #370919 Hozzászólás

  Bertalan1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Majdnem megörültem… :o)

  Szia Szilvi,

  Alattomos húzás volt úgy kezdeni a leveled, hogy szivesen jönnél velem… …már majdnem megörültem… :o) A cél London… Vagy Kanada… :o)

  Bertalan

  #370918 Hozzászólás

  Sylv

  Szívesen csatlakoznék, imádom azt az országot, 2.5 évig voltam ott. Sajna ezen a nyáron Kanadába készülök, de azért pár jótanács. Vagy vigyél magaddal sok pénzt, vagy keress munkát, amig ott vagy, mert minden nagyon drága, még akkor is, ha meghúzod magad. Merre akarsz menni? Wales-t ne hagyd ki és a Snowdon-t mászd meg (gyalog, ne a kisvonattal).

  Jó utat és sok szerencsét.
  Szilvi

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Anglia
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.