Anglia

 • Indította
  Témakör
 • #44983 Hozzászólás

  Szabó

  Sziasztok!!

  Szeretnék kimenni júniusban Angliába, igazából tanulni is, talán dolgozni is, lenne kedve valakinek velem tartani?Ja! lány vagyok.

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #431738 Hozzászólás

  Sw

  Londonban sej, van

  Szallas: heti £50-tol

  Suli: heti £39-ert

  Au-pair munka: fokepp lanyoknak, kommunikacios szintu angol tudassal, lehetoleg jogositvannyal

  Egyeb melo: kf. angollal, talpraesettseggel tobbszaz £ hetente

  Akit erdekel irjon a mailemre

  #431737 Hozzászólás

  induló

  Bogi-nak

  Félreértés, én nem azt mondtam, hogy az embernek akkor kell ennyi pénz 1 hónapra ha babyszitternek megy. HANEM ha az ember nem babyszitterként megy ki. Mert akkor az albit, a kaját, stb.. magának kell kifizetnie. (ha az emberfia bszitter, akkor a családnál lakik és kaját is kap)

  #431736 Hozzászólás

  Bogi

  mindenkinek

  A növim nemrég jött haza, és egyáltalán nem kellett ennyit költenie..pedig egy évig volt kint.
  Au-pairként dolgozott, ott kapott egy szobát, meg kaját is. Na meg hetente fizetést, és még dolgoznia is alig kellett, csak este megetetni a gyerekeket, amikor hazajöttek a suliból, meg reggel az indulásnál. Közben talán egy héten 2 órát kellett takarítani, meg néha vasalni. Melette járt takarítani, ami plussz pénzt hozott.
  A nyelvsulija is kifizethetõ volt, és még minden este egy csomót el is költöttek a bulikra, tudott venni egy csomó ruhát, adidas, nike cipõket meg mindent amit akart! Szerintem vágjatok bele! Pár év múlva én is kimegyek utánatok!
  ßye!

  #431735 Hozzászólás

  induló

  Glati-nak

  A nyelvsuli fél évre kb annyi, mint amit írtál. A 200-250ezer ft pedig az egy hónapra a megélhetésed, amit minden hónapban ki kell termelni, feltéve ha nincs annyi pénzed, hogy ne kelljen dolgoznod. London az 5-dik helyen áll a világban a legdrágább szállásárak listáján. Azaz fizetned kell az albit, ami min.50font+rezsi de akár a *ég is lehet, azaz havonta kb. csak a szállás 80-100ezer ft, + kaja + utazás + minimális szórakozás. Ha nem jó az angolod, akkor nehezen kapsz olyan munkát amivel annyit keresel, hogy mindezt fedezd, ha meg suliba is jársz (mert persze befizetted) akkor meg nem tudsz szinte egész nap dolgozni, azaz nem fogsz annyit keresni. Nekem ez a meglátásom. Én is nagyon szeretnék kimenni, de szerintem jól át kell gondolni,
  hogy ki mit ad fel és miért.

  #431734 Hozzászólás

  Glati

  Engem is érdekelne az angliai munka, de a bébyszitterkedés nem nekem való. Amúgy mibõl áll a 230e Ft költség? Én 150e-ért láttam 1/2 éves alibi-nyelvtanfolyamot.

  #431733 Hozzászólás

  Szabó

  na igen

  Na igen. Bennem még nem fogalmazódott meg, hogy mit is akarok pontosan, de babyszitternek nem lennék megfelelõ. Jó lenne valami jó kis munkát találni, mellette tanulni, ilyesmire gondoltam. Lehetetlen?? semmi sem az. És te mikor akarsz kimenni???

  #431732 Hozzászólás

  én is

  mennék

  én is tervezem, de elõször babyszitterként, mert Londonban nagyon drágák a szállások és ha a minimális kiadásokat összeszámolom, akkor havi 230ezer ft kell és ehhez még a nyelvsuli ára is hozzájön. Úgyhogy nem olcsó.

  #431731 Hozzászólás

  Szabó

  juj

  Na végre egy ember, aki Angliába akar menni!!! És mennyi idõre szeretnél??? Hova?? Mit csinálni??

  #431730 Hozzászólás

  Kovács

  Szabónak

  Kedves Szabó!

  Én megyek, de fiú vagyok. Remélem nem baj :))))

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
Hozzászólás: Anglia
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.