Anglia

 • Indította
  Témakör
 • #14802 Hozzászólás

  farkascsirke

  2007 Apr 16, 13:13

  Üdv Mindenkinek!

  Szeretném azt megkérdezni hogy nem -e tudja valaki ,hogy Stanstedrõl szeretnék bejutni Londonba.A National Express 20 percenként indit járatot.Hol tudok jegyet venni?Buszon ,ujságárus,reptér….?A helyszinen szeretnék venni és nem elõre lefolalni bankártyával fizetni.

  Ill. ha bejutok a Victoria Coach Stationra ahonnan -ha jól tudom-a vidéki járatok indulnak hol tudok szintén buszjegyet venni?Sofõrtõl az állomáson…….?Szintén kp-s fizetésre gondoltam!

  Ha valaki tud segiteni vagy ide vagy a farkascsirke@freemail.hu-ra válaszoljon már légyszi

  Köszi szépen

  Szép napot mindenkinek

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #155344 Hozzászólás

  Robi

  Nyugodtan

  lefoglalhatod bankkartyaval, es a kinyomtatott jeggyel mehetsz a buszra fel. Itt ujsagosnal, meg a buszon nem arulnak jegyet.

  A Stansted express-t nem ismerem, de a national express honlapja nagyon jo, es teljesen biztonsagos az internetes bankkartyas foglalasi rendszeruk, ha ettol tartasz. En mar vagy 15x foglaltam jegyet, soha semmi bajom nem volt veluk.

  #155343 Hozzászólás

  schwyzer

  vonattal

  Stansted Express a neve

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Anglia
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.