Angliába live-in couple munkához lány útitársat keresek

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Angliába live-in couple munkához lány útitársat keresek

 • Indította
  Témakör
 • #40524 Hozzászólás

  Ron3
  Tag

  Hello!

  Lehet elsõnek furcsának tûnik a gondolatom. Angliában elég sok helyen keresnek párt aki a házon belüli és körüli munkákat elvégzi(ez a live-in couple jellegû munka) és elég jól is fizetnek érte. Szállás étkezés van tehát jól lehet vele spórolni ha az ember szerencsés és szorgalmas. Ilyen jellegû munkára keresnék egy belevaló lányt, aki pénzt akar keresni, mivel most nincs párom ezért gondoltam egy ilyen megoldásra hogy hátha itt is lehet keresni egy komoly lányt akinek hasonlóak a tervei.
  Ha komolyan érdekelne egy ilyen jellegû munka és valamennyire azért tudsz angolul és eldöntött dolog számodra hogy szeretnél Angliába menni akkor várom leveledet az england11@freemail.hu címre.
  Ha MSN-ed van akkor folytathatnánk ott.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #371028 Hozzászólás

  Ron3
  Tag

  nem egyszerû

  nem is olyan egyszerû itt útitársat keresni ahogy sejtettem.

  #371027 Hozzászólás

  Ron3
  Tag

  Ismét

  Azt elfelejtettem írni hogy 24 éves srác vagyok. Ez nem társkeresõ hirdetés még mielõtt valaki félreértené :) Csak jó ötletnek tûnik ilyen jellegû munkát végezni egy megbízható emberrel és jól is lehet keresni.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Angliába live-in couple munkához lány útitársat keresek
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.