Angliából Izlandra?

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Angliából Izlandra?

 • Indította
  Témakör
 • #9372 Hozzászólás

  Barna

  Angliából szeretnék Izlandra menni, milyen lehetõségek vannak és mennyiért?

  Köszi Barna

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #125783 Hozzászólás

  bajno

  nem tudom, mennyire aktualis

  meg a tema, de http://www.icelandexpress.co.uk , ez is egy low fares airlines, London Stanstedrol megy es Koppenhagabol Izlandra (Keflavik) 145£-tol kezdodnek a jegyarak, eleg baratsagos ar, a Stanstedre meg Grazbol lehet eljutni a ryanairrel, nem is tul borsos aron.
  Neztem en is a hajos utat, ha autot is viszel, akkor jo draga, de nem kell kint berelni. Ha jol emlekszem, 4 fore 1200£ korul volt a retur. magam is nagyon vagyok Izlandra, talan ezzel a legitarsasaggal konnyebben eljutok oda. akkor meg mindig kell autot berelni.

  #125782 Hozzászólás

  wape

  útvonal

  Aberdeen-Orkeney
  Orkeney-Shetland
  Shetland-Feroer
  Feroen-Izland az útvonal
  Mindenhol járnak hajók. Egy útra (brit-izland) olyan 50-60.000 ezer lehet a hajójegy, plusz még amennyit szállásokon el kell tölteni hajóra várva. Vistaban van info es az egyes hajótársaságoknak is weboldala, ártáblával.
  peter

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Angliából Izlandra?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.