Angliai munka ?

 • Indította
  Témakör
 • #32351 Hozzászólás

  isgeza
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!
  Május elején tervezek kiutazni Angliába munkavállalás céljából. Néhány céggel már beszéltem telefonon és email-en
  akik ki is “próbálnának”, de mindegyik valamilyen kissebb
  városban van ahol szerintem megõlne az unalom, mert ott
  gondolom nincsenek magyarok.
  Ha valaki tud nekem ajánlani nagyobb városban electrical-maintenance-fitter-handyman-composite laminator..jellegû
  munkát kérem írjon vagy hívjon. A fent említett témákban több éves gyakorlatom van csak max eleinte az Angol szöveg megértéssel lehet gondom ezért egyszerübb melót is vállalok.(gyári munka…)
  Bár szerintem alapfoknál lényegesen jobban beszélek Angolúl, csak élõben keveset gyakoroltam.(fõleg a megértést)
  Olcsó szállás is érdekel…
  Köszi, Géza(27)
  +36706206205
  email: isgeza@vipmail.hu

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #338457 Hozzászólás

  isgeza
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Lehet hogy London

  Még rágom a dolgot ,lehet hogy Londonba megyek Bár
  olvasgattam sok álláshírdetést (jobcentreplus,fish4,reed.co.uk)
  és sajnos azt állapítottam meg , hogy ipari jellegû
  (elektro, fitter , handyman,assembler) munkára alapnál kicsit jobb angollal nem tudok jelenkezni. Van valakinek errõl véleménye?
  Olyan munkahely kéne ahol el tudnám kezdeni a kinti létet.
  Stabil angol tudást akarok összeszedni, tõkém van a kezdéshez
  Nettó 900 font havi kereset reális elvárás szerintetek kezdetben?

  #338456 Hozzászólás

  Luppi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Nem ertem?!

  Udv Mindenkinek!
  Nem ertelek benneteket!Ha utnak indultok,szerencset probalni,de nem tudtok onalloan cselekedni,akkor miert jelent gondot,ha valaki segit, penzert?
  En nem ismerem Varga Zoltant csak olvasom a velemenyket,de ha ottvagytok anglia kozepen, nyelvtudas munka nelkul meg is csak jo,hogy tudtok valakibe kapaszkodni?Nem?
  Azert talalom erdekesnek ezt a lakas dolgot,mert mar mashol is megjelent a forumon,hogy nem csak angliaba,de amerikaba is vannak olyanok akik allitolag lehuzzak az embereket!
  En azt tudom mondani mindenkinek,ha teheti bereljen onalloan lakast,de akkor bele is kell a zsebbe nyulni melyebben!Mindig ahhoz kell merni,mennyi a kereset,mennyit tudtok kifizetni lakasra,rezsire,kajara,utazasra stb..
  Olcso lakasokat csak a szinesboruek kozott tudtok berelni,mert feher ember egyebkent sem szeret olyan helyen lakni,igy tobbet kell fizetni ha jobb kornyeket akartok!
  Ha jobb a kornyek, az nem azt jelenti,hogy nincs szinesboru a kornyeken vagy a szomszedban!Egyszeruen csak annyi,hogy mindenki olyan szinten lakik,mint amit kitud,vagy akar fizetni!Minden kezdet nehez,de egyik naprol a masikra,nem tudtok a semmibol aranyat nyerni!Turelem,a tanulopenzt mindenki megfizeti,utanna ha mar eleg biztosan mozogtok a munkaba es a kornyeken,az orszagba,lehet onalloan is cselekedni es ha minden sinen van, magatok gazdalkodhattok a megkeresett penzetekbol es olyan lakast bereltek amilyet akartok!
  Deposit-ot mindenutt kernek , ha ugyan ugy adod vissza a lakast,szobat ,ahogy atvetted ,visszajar a penz!
  Egyebkent lehet fenykepet kesziteni a bekoltozes elott,meg utana mikor kikoltoztel!Ha nem akarjak visszaadni a depositot ,birosaghoz fordulhatsz!Remelem mondtam valamit?!

  #338455 Hozzászólás

  Tropa1-ék hiteles történetének folytatása

  Tehát ott hagytam abba, hogy tropa1 és 2 társa elégedetlenek voltak a hallottakkal, mert ök 200 GBP-ért nem dolgoznak hetente, miért csak ennyit ígérek, mondom én nem ígérek semmit, de ennyit keresnek errefelé az emberek, ha ledolgozzák a hetet. kérték vissza a 20-ast, mondtam, én a telefonba azt ígértem lesz albérletetek 50GBP/hét összegért a környéken, és mindenfélében segítek, de dolgozni titeket vesznek fel, nem engem. A pénzért megdolgoztam, és ha bármire szüksdégetek van szóljatok, elözö este 7 gBP/ért aludtatok, és nem 30-ért, és ma keresünk albérletet nektek, ha van rá pénzetek(deposit+lakbér) Mondták, öket csak a költöztetöi munka érdekli semmi más, olyat mutassak, mondom itt a Yellow Pages, itt az elõfizetéses telefonom, ne mondjátok, hogy nem kaptatok semmit a 20 GBP-ért, nosza hivogassátok a költöztetö cégeket az én telefonomról. Az 50 éves ember hivogatta is öket, de mivel ö sem tudott annyira angol angolul, mert hogy ök Amerikában szedték magukra a nyelvet hogy egy találkozó összejöjjön, ezért, átadta nekem a telefont.
  Én hívogattam öket, de csak olyan ígéretek voltak, hogy hívjuk vissza 2 hét múlva, egy hónap múlva, küldjünk e-mailt, van-e saját teherautónk… stb. Egyszóval itt sem azonnal van állás az látszott.
  Közben kiderült, hogy a csomagjaik egy Londontól délre lévö kisvárosban hagyták.
  Azok akik azt mondták, hogy õk ennyiért nem dolgoznak, mert ha otthon nem csinál semmit, akkor is többet keres nekiálltak sopánkodni, hogy milyen drága oda a vonatjegy, ahol a csomagjaik vannak, nincs is kerekes kofferjük…
  Mondtam van autó egyikükkel elmegyünk a csomagokért, a többi nem cipekedik, nem kell 33 GBP-t kiadni vonatjegyre, a taxi 25 GBP-ért megy Lutonba, 20ért én is kimegyek, térképen saccra csak nincs túl messze az a városka stb..
  megmutattam, hol lehet internetezni, leültek internetezni, közben mert másra is kellett volna az autó, megkérdeztem a környék lgolcsóbb taxicégét mennyiért menne el abba városba.. A taxicég azt mondta 65 GBP. Közben mivel nem vették fel a telefont, mert mélyen volt a zsebben, délután lett más dolgaim intézése során. Amikor elökerültek, akkor mondtam, hogy ha a taxi 65 GBP-ért megy oda, én is 40-ért megyek ki, így is jobban járnak, mert nem kell 3 embernek cipekedni, átszállni, és föleg 33 GBP-t vonatjegyre kiadni.
  7 GBP-jükbe került volna, az, hogy idehozzám a csomagjaikat kocsival az egyikük kíséretével, mindenféle cipekedés nélkül. De azt mondták ez nem kell azóta nem láttam öket.
  Ez volt kb. 2 hete.

  Az, hogy a magyar, vidéki, 80-100nm-es családi ház jóléte (asszony takarít) után 2, inkább 40 évhez közelebbi életkorú, és 1 50 éves férfi negatív véleménnyel van egy olyan angol családi házról, ahol 8 férfi él együtt egy 4 szobás házban, azon nem csodálkozom, én is figyelmeztetek mindenkit, hogy itt kollégiumi körülmények között él majd. Arról nem tehetek, hogy ö már elszokott töle, vagy sose volt ilyen élethelyzetben.

  Mindenki ítélje meg maga, becsaptam-e öket vagy sem!

  vargalondon@freemail.hu

  #338454 Hozzászólás

  Elmesélem Tropa1-ék hiteles történetét

  Tropa1 és 2 cimborája felhívtak, hogy itt vannak a Victoriánál menjek értük. Nehéz helyzetben vannak, mert elõzõ nap a szállásuk 30 GBP/fö összegbe került valami hotelben. Itt vannak a Victorián, nem ismernek senkit, nagy gondban vannak. Mondtam jó, de nálam most nincs 3 emberre való hely hosszú távra, max egy hétre de segítek nekik albérletet keresni itt a mi környékünkön. De mivel az én idõm is pénz, fizessenek fejenként 20 GBP-t, hogy töltöm velük az idõmet, telefonálgatok, stb. Nekem is csak buszbérletem van, a Victoriáig csúcsforgalomban 1 óra az út oda, 1 óta vissza.
  Azt mondták rendben.
  Ott vártak a Victorián, és mivel a hála nem érdekel, menet közben hazafelé elkértem tölük a 20-20 GBP-t, és azt hamar megtanultam, hogy az emberiség feledékeny (ki emlékszik a kerék feltalálójára?, hát még arra, hogy ígért nekem 20 GBP-t!?)
  Mint kiderült, alig van pénzük, (ök mondták), és inkább nálunk aludtak 7 GBP/fö összegért, hogy majd másnap keresünk albérletet.
  Másnap reggel, és végig a visszaúton is tájékoztattam õket az itteni lehetõségekrõlakkor azt mondta egyikük, hogy otthon ha nem csinál semmit többet keres, mert kocsmája van.
  A 3 emberbõl 2 egyébként 30-40 közötti volt, és nem beszéltek angolul, az egyetlen aki beszélt angolul 50 éves volt, de amikor másnap odaadtam nekik a telefonon, akkor megkértek, hogy mégis én hivogassam a munkahelyeket.

  vargalondon@freemail.hu

  #338453 Hozzászólás

  beno3
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Na igy döntsem el,hogy kiben bizzak!

  Te tropa1,valamiért te nagyon utálhatod a Varga zolit,és ezért irkálsz ide ilyeneket,vagy az is lehet,hogy ténleg marhára igazad van,és Varga zoli csak egy szélhámos?

  Na ezt kéne eldöntenem,csak itt az a baj,hogy rajtad kivûl,még többen is ezt állitják,és azért ez sokat elmond,vagy nem?

  Mert abba a helyzetbe én sem szeretnék kerülni,hogy kimegyek Londonba,aztán elkisér 1 olyan szállásra,ami egy “szeméttelepnek” felel meg,abból nem kérnék köszi,de az is lehet,hogy a látványtól egybõl kiverném a fogait,de mivel nem ismerem a Varga zolit,ezért ezek csak szavak,lehet hogy egy tök rendes fazon,csak te nem birod a arcát,na ezt kéne eldöntsem,hogy most te kevered itt a trutyit,vagy az igaz, amit te állitasz,ez itt a kérdés!

  #338452 Hozzászólás

  mindenkinek

  Varga Zoltán lakásokat bérel Londonban. Nemhogy zár de némelyik szobaajtón kilincs sincs. A környéken az általa szponzorált magyarokon kívül indiaiak és feketék laknak. A szeméttelep ehhez képest Hawai. 20 fontot kér elöre már a buszon amikor még nem is tudod hová visz. Ezt a “segítségért” kéri. Ha megegyezel vele egy árban délelött az délutánra duplájára emelkedik.

  #338451 Hozzászólás

  szállás Londonban

  A szállásról

  A szállás 4-5 szobás családi ház, ahol egy-egy 16-20 nm-es szobában
  lakik 2 fö, akik általában minimum érettségizett magyarok. A konyha,
  mosógép fürdöszoba közös, a szobák zárhatók, a ház szintén.

  Paplant, paplanhuzatot, párnahuzatot, lepedöt, párnát kap.

  Ha túristaként jön pár napra, akkor a szoba 15 GBP/nap/fö, és ki
  kell fizetni megérkezéskor ameddig marad, valamint 20 GBp depositot
  fejenként, amit visszakap ha rendben visszaadott mindent.

  Ha albérlö, akkor 40 GBP/fö/hét a szoba, ha 2-nél többen vannak
  benne, vagy átjárószoba.
  50 GBP/fö /hét a normál 2 ágyas szoba.
  Ha albérlöként jön, akkor 2 heti összegnek megfelelö depositot kell
  fizetni, amiböl 1 hetet lelak, 1 heti összeget visszakap.

  A szállás Hanger Lane metróállomás környékén van, ez ENY London, 3-
  4 zona hatara., vagy pedig Ealing Brodway metróállomás környékén,
  Ny-Londonban, a 4. zonában.
  Az árak rezsivel együtt értendõk.

  Ha megírja mikor érkezik, és melyik reptérre, akkor ismét küldök levelet,
  amiben megírom, hogy ön elé megyek, hogyan találkozunk.

  Tisztelettel, Varga Zoltán 00447916252490, 00447958229396

  #338450 Hozzászólás

  isgeza
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  csak ne rizsszedést

  Még él a kérésem , csak ha lehet ne rizsszedés legyen :-)

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
Hozzászólás: Angliai munka ?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.