angliai munka

 • Indította
  Témakör
 • #28051 Hozzászólás

  Hello,szeretnénk kimenni a haverommal Angliába dolgozni. Ha tudtok munkák,akkor írjatok!! Elõre is kössz.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #316945 Hozzászólás

  !!!

  Nos,hülyeség ezen vitatkozni.Én is voltam kint az USA-ban,7 hónapig.Meg lehet tanulni,ha akarsz és rá vagy kényszerülve. De most nem ez a lényeg,hanem az,hogy szeretnék Angliába menni. Ha valaki tud segíteni,írjon!!

  #316944 Hozzászólás

  elottem szolonak

  ??

  Hogy irhatsz ekkora hulyeseget?? Hogy anyanyelvi kornyezetben nem lehet rendesen nyelvet tanulni? Te normalis vagy?
  Aki Amerikaban nem tud megtanulni angolul,vagy csak rossz nyelvtannal, az altalaban allandoan magyarok kozott van,dolgozik,ezert nincs rakenyszeritve,hogy allandoan hasznalja az angolt.
  En 4 honapot voltam kint es egy magyar sem volt a kornyezetemben. Beszeltem par szot elotte,de nem volt 1000-2000 szavas szokincsem. Rengeteget tanultam kint normalis nyelvtannal!!

  #316943 Hozzászólás

  Angolul

  Egy jótanács

  Anyanyelvi környezetben való nyelvtanulással óvatosan!
  Hallás után idegen nyelvet csak egy gyerek tud megtanulni vagy egy zseni. Egy átlagos felnõttnek szüksége van egy bizonyos alapra. Ismerned kell nagyjából a nyelvtant rendelkezni egy 1000-2000 szavas szókincsel, ha ez megvan akkor csodákat mûvelhet egy pár hetes vagy hónapos kinti tartozkodás. Viszont ha egy kritikus szintet nem ér el a tudásod akkor vért fogsz izzadni, kint nem lesz erõd, idõd nyelvtant tanulni így még ha pár hónap vagy év után érted is majd a nagyját annak amit mondanak borzalmasan fosz beszélni rossz nyelvtannal és kiejtéssel és a hibáid úgy be fognak addigra idegzõdni, hogy az életbe nem javítod ki õket. Így meg nem lehet normális állást kapni.
  Mindezt azért modom most el, mert van egy pár nagyon jó barátom akik úgy mentek ki az USA-ba dolgozni, hogy a nyelvet majd felszedik menet közben és nagyon megszívták.

  #316942 Hozzászólás

  !!!

  Teljesen mindegy,megcsinálunk mindent. A lényeg,hogy kint legyünk,tanuljuk a nyelvet,nekem ez az elsõdleges.

  #316941 Hozzászólás

  otlet

  es

  mit szeretnel konkretan csinalni?

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: angliai munka
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.